background img
banner
banner

Γιόρτασε η οικογένεια του Αστέρα

Ξέχασαν για λίγο τις αγωνιστικές υποχρεώσεις των αθλητικών τους τμημάτων στον Αστέρα, για να τηρήσουν το έθιμο κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας, την Παρασκευή το βράδυ.

Αρκετός ο κόσμος, αρκετές και οι δραστηριότητες του ΔΣ, που είχε να πει πολλά και να ευχαριστήσει πολλούς.
Σε οικογενειακό κλίμα, συναντήθηκαν η αντρική ποδοσφαιρική ομάδα, καθώς και όλοι οι νεαροί αθλητές των Ακαδημιών. Η Διοίκηση του Αστέρα, οι προπονητές και οι γιατροί της ομάδας, οι χορηγοί και οι γονείς των αθλητών των Ακαδημιών, έδωσαν το παρών στην εκδήλωση, ενώ τίμησαν με την παρουσία τους τη γιορτή και τιμήθηκαν από τον Αστέρα οι Περικλής Παπαγιαννακόπουλος πρόεδρος του ΝΠΔΔ, Πάνος Μαρίνος πρόεδρος της ΤΚ Τέμενης και Παναγιώτης Καριοφύλης πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου.
Αναμνηστικά Διπλώματα, ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ, δέθηκαν στους χορηγούς της ομάδας μας, Σπύρο Παπαδόπουλο, Χρυσούλα Βαγενά, Παναγιώτη Σεργιαννίδη, Μιχάλη Μαυρόγιαννη , Παπαδόπουλο Λάμπη, Φώτη Φραντζή και Σωτήρη Κόμη για την ευγενική στήριξη στο σωματείο.

Επίσης τιμήθηκε και ο μέχρι πρότινος Προπονητής του Αστέρα Μάκης Λελούδας, (που πρόσφατα μετακόμισε στον Παναιγιάλειο), για την προσφορά του στο σύλλογο και ακολούθησε η απονομή αναμνηστικών διπλωμάτων σε όλα τα παιδιά της Ακαδημίας.
Με την παρουσία του τίμησε την ομάδα και ο διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Τέμενης και παλιός διαιτητής Κώστας Μεσάζος.
Μετά τις βραβεύσεις και τις ανταλλαγές ευχών για το νέο έτος 2019, ακολούθησε η κοπή της βασιλόπιτας, όπου τα φλουριά κέρδισαν από την αντρική ομάδα ο αρχηγός Γιώργος Δορλής και από τις ακαδημίες ο Γιάννης Λουκόπουλος. Η βραδιά έκλεισε με πλούσιο μπουφέ και χορό.


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr