background img
banner
banner

Ήττα με παράπονα για τον Κεραυνό Αιγίου (70-86)

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΩΝΙΚΟ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ

Πραγματοποιώντας ίσως την καλύτερη φετινή του εμφάνιση για 35΄, ο Κεραυνός έχασε στο Αίγιο από τον ισχυρό Ιωνικό με 70-86, σκορ που πάντως δεν αντικατροπτίζει σε καμία περίπτωση τη μορφή που είχε το ματς. Λέμε για 35 λεπτά, γιατί ενώ στο 25΄ πέρασε μπροστά στο σκορ με 51-50 η τρίτη περίοδος ολοκληρώθηκε με το σκορ στο 53-65 για τους φιλοξενούμενους, που πέτυχαν ένα 2-15 (!) σε αυτό το πεντάλεπτο το οποίο αποδείχτηκε καταστροφικό για την ομάδα του Αιγίου. Με πολλά λάθη, μεγάλη αστοχία, αλλά και εκνευρισμό για αρκετά διαιτητικά σφυρίγματα.

Οι άνθρωποι του Κεραυνού έχουν πολλά παράπονα από τη διαιτησία των Κρητικών Μαραγκάκη-Κατσαπρακάκη, κυρίως για τον καταμερισμό στα φάουλ και ειδικά μέχρι το 30΄ όταν ο πίνακας έγραφε 13 κατά και μόλις 5 υπέρ του. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι φιλοξενούμενοι εκτέλεσαν σχεδόν τις διπλάσιες βολές, τουλάχιστον μέχρι το σημείο που οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ. Να σημειωθεί ότι 5΄ και 35΄΄ πριν τη λήξη απεβλήθη ο Αγγελόπουλος (κορυφαίος του αγώνα) για έντονες διαμαρτυρίες προς τους διατητές και με το σκορ σε εκείνο το σημείο να είναι στο 63-75, ενώ 4΄ και 50΄΄ πριν το τέλος τραυματίστηκε στον ώμο ο Μούκας και αποχώρησε.
Σε γενικές γραμμές και παρά την ήττα από έναν ανώτερο αντίπαλο (που έτσι κι αλλιώς ήταν το φαβορί) ο Κεραυνός πραγματοποίησε μια ελπιδοφόρα εμφάνιση εν όψει των δύο “τελικών” που ακολουθούν με Λέοντα Λεχαίου (εκτός) και Πέρα (εντός).
Να σημειωθεί ότι κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αδικοχαμένου εύζωνα Σπύρου Θωμά, που αγωνίστηκε στον Κεραυνό την περίοδο 2015-16.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 20-22, 41-46, 53-65, 70-86.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ (Ν. Καραγιάννης): Αγγελόπουλος 33(3), Μπεκρής 13(2), Μούκας 2, Κουκουλομμάτης 7(1), Λυμπερέας 10, Τζελέπης 2, Ράπτης 3, Κάντας, Δημόπουλος, Μπιτσάκος, Οικονομίδης.

ΕΠΟΜΕΝΗ 18Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΣ ΠΕΡΑ – ΣΚ ΚΑΛΑΜΑΤΑ
ΕΣΠΕΡΟΣ ΑΟΠΑ – ΑΟ ΑΧΑΓΙΑ 82
ΑΕ Ν.ΚΗΦΙΣΙΑΣ – ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ΑΟ
ΓΝΟ ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ – ΝΕΟ ΛΗΞΟΥΡΙΟ
ΑΟ ΑΚΡΑΤΑ – ΑΙΓΑΛΕΩ ΑΟ
ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ Ν.Φ – ΝΕ ΜΕΓΑΡΙΔΑΣ
ΛΕΟΝΤΑΣ 2014 – ΑΓΣ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΙΓΙΟΥ


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr