background img
banner
banner

Ο Αχιλλέας Καμαρών …τιμάει τους ξεχωριστούς

Μια ξεχωριστή και αλησμόνητη βραδιά έζησαν οι παρευρισκόμενοι στην κοπή της πίτας του Αχιλλέα Καμαρών. Στην πορεία του Αχιλλέα πολλοί ξεχωριστοί άνθρωποι και αθλητές, έχουν αφήσει τα ίχνη τους στις ιστορικές σελίδες της ομάδας των Καμαρών. Ο Σύλλογος σε μια προσπάθειά του να αποδώσει τον ελάχιστο φόρο τιμής, κάλεσε για να τιμήσει αρκετούς από τους …στυλοβάτες του Αχιλλέα Καμαρών.
Τιμήθηκαν το ιδρυτικό μέλος και πρώην πρόεδρος αείμνηστος Λάμπης Περλέγκας, ο αείμνηστος πρώην ποδοσφαιριστής Δημήτρης Ηλίας. Βραβεύτηκαν ο πρώην πρόεδρος Δημήτρης Λάμπουρας, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Κωνσταντίνος Τούσης, ο τέως τερματοφύλακας και διεθνής διαιτητής Λάζαρος Κωσταδήμας, καθώς και ο πρωην μπασκετμπολίστας Παναγιωτης Κοντογιάννης.

Όλοι λαμπρά πρόσωπα του Α.Σ. Αχιλλέας Καμαρών. Μεταξύ των παρευρισκομένων ο περιφερειάρχης κ. Απόστολος Κατσιφάρας,ο Πρόεδρος της τοπικής Κοινότητας Καμαρών κ. Παναγιώτης Περλέγκας, ο πρώην Γ.Γ. Υπουργείου Δικαιοσύνης κ. Μαρίνος Σκανδάμης, ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Αιγιάλειας κ. Στράτος Βαρδάκης , οι Δημοτικοί σύμβουλοι Αιγιαλείας κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος, η κ. Βασιλική Ψυχράμη, ο κ. Γιώργος Ντίνος, ο κ. Βασίλης Χριστόπουλος, η κ. Γιώτα Γκρέμου, ο κ. Μαρινόπουλος, η πολιτευτής με την ΝΔ κ. Αλεξοπούλου Χριστίνα και πλήθος φίλων της ομάδας. Σας ευχαριστούμε όλους για την παρουσία σας.


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr