background img
banner
banner

ΒΑΣΩ ΨΥΧΡΑΜΗ: “Η συμπόρευση όλων μας θα είναι η αήττητη δύναμή μας”

ΟΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ – ΔΕΛΗΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΜΠΑΛΑΦΟΥΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ “ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ”

Όταν η υποψήφια δήμαρχος Αιγιάλειας, Βάσω Ψυχράμη, διάβασε την κοινή ανακοίνωση των δημοτικών παρατάξεων Παναγόπουλου και Θεοδωρακόπουλου, για τον Χρήστο Γούτο, σχολίασε με νόημα “Ποιές δημοτικές παρατάξεις, εμείς έχουμε μαζί μας τις παραγωγικές τάξεις”. Φρόντισε μάλιστα, να ονομάσει το συνδυασμό της “Ποιοτική Αιγιάλεια”, και εξήγησε το γιατί λέγοντας:

“Τι χρειάζεται το Αίγιο για να πάει μπροστά και να κερδίσει το χαμένο χρόνο; Χρειάζεται την ουσιαστική αγάπη των πολιτών του και μια Δημοτική ομάδα νεωτερική, με ανοιχτά μυαλά, ήθος και διάθεση προσφοράς. Ονομάσαμε το συνδυασμό μας « Ποιοτική Αιγιάλεια», γιατί ευαγγελιζόμαστε αλλαγή στους στόχους, στους τρόπους και στα πρόσωπα , ώστε να μπορέσει ο τόπος μας να ανταποκριθεί στις σύγχρονες ανάγκες.

Προχωρούμε λοιπόν με υποψηφίους από όλες τις παραγωγικές ομάδες ,που έχουν ως προτεραιότητα το Δήμο μας ,προχωρούμε με ευαισθητοποιημένους πολίτες και όχι δημοτικούς παράγοντες καριέρας , με υποψηφίους που διακρίνονται από την κοινωνική τους δράση σε ποικίλους τομείς .

Για να ξεπεράσουμε τις νοσηρότητες και τις αγκυλώσεις του παρελθόντος, πρέπει να σταματήσει η ανακύκλωση των ίδιων ανθρώπων, που λειτουργούν με τους ίδιους τρόπους και αναπαράγουν τη στασιμότητα του τόπου.

Θέλουμε να «ανοίξουμε τα πορτοπαράθυρα » του δήμου «και να μπει διαφεντευτής ο κυρ ήλιος» και αυτό θα γίνει από υποψηφίους που δίνουν προτεραιότητα στο συλλογικό όφελος και όχι στην εξυπηρέτηση των ατομικών φιλοδοξιών τους, που δεν υπόσχονται τα πάντα αλλά συνεργάζονται με τους πάντες .

Με μια τέτοια ομάδα θα πάρουμε επιτέλους την τύχη της Αιγιάλειας στα χέρια μας και θα της δώσουμε την πνοή που έχει ανάγκη.”

Σήμερα, καλωσορίζει ακόμα δύο νέους υποψηφίους με το συνδυασμό της, τον καθηγητή Δημήτρη Δεληγεωργόπουλο, γνωστό από το πετυχημένο φροντιστήριο “Εξέλιξη” και τον Δημήτρη Μπαλαφούτη, γνωστό αθλητικό παράγοντα που έχει διατελέσει πρόεδρος της ΕΠΣ Αχαΐας.

Δεληγεωργόπουλος: Ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας για μιά ποιοτική Αιγιάλεια

Αγαπητές φίλες και φίλοι Αιγιαλείς,
Κατοικούμε σε έναν ευλογημένο τόπο, που τα τελευταία χρόνια δείχνει να συμβιβάζεται με την νοσηρότητα που χαρακτηρίζει ολόκληρο πλέον το οικονομικό, πολιτικό και κοινωνικό μας βίο.
Οι αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου μας δίνουν τη δυνατότητα να αντιδράσουμε στο συμβιβασμό και την στασιμότητα, να αντισταθούμε στις ιδεοληψίες, στους δογματισμούς, στο φανατισμό, στο διχαστικό λόγο που στιγμάτισαν το παρελθόν και να οραματιστούμε μια σύγχρονη Αιγιάλεια μακριά από μικρότητες, μια Αιγιάλεια που δεν θα είναι ουραγός αλλά πρότυπο λειτουργίας και συνδιαμόρφωσης της κοινής μας μοίρας.
Θεωρώντας πως ο τόπος μας έχει ανάγκη από ανανέωση και μια σύγχρονη αντίληψη

  • που αντιλαμβάνεται την νομιμότητα όχι ως περιοριστικό αλλά ως προστατευτικό πλαίσιο δράσης,
  • που βελτιώνει την καθημερινότητα υπερασπίζοντας την αξιοπρέπεια του δημότη,
  • που διαμορφώνει και στηρίζει υγιείς κανόνες ως βασική προϋπόθεση ανάπτυξης,
  • που πιστεύει πως η επίτευξη των στόχων πρέπει να εδράζεται στη συναίνεση και στη συνεργασία,
  • που αποδέχεται επιτέλους την Ευρωπαΐκή πραγματικότητα και τις ευαισθησίες στο περιβάλλον, την παιδεία, την υγεία, τον πολιτισμό.
  • που, τέλος, σέβεται τον ίδιο τον άνθρωπο και τις αξίες του,

Ανταποκρίνομαι στο κάλεσμα της υποψήφιας δημάρχου για το Δήμο Αιγιαλείας Βάσως Ψυχράμη. Πιστεύω πως έχει όλα τα εχέγγυα, γνώση, εργατικότητα, πίστη, επιμονή, υπομονή, ήθος που πρέπει να διαθέτει ο αυριανός μας δήμαρχος.

Δημήτρης Δεληγεωργόπουλος – (Καθηγητής)

Μπαλαφούτης: Με την Ψυχράμη για την αναβάθμιση της Αιγιάλειας

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Ζηρια. Σπούδασα στην Ανώτερη Σχολή Τεχνολογων Μηχανικών των ΚΑΤΕΕ. Αποφοίτησα με το Πτυχίο Τεχνολόγου Ηλεκτρονικου Μηχανικού Εργάζομαι στην Α.Α.Δ.Ε. στην Χημική Υπηρεσία Πελοποννήσου-Δυτικής Ελλάδος και Ιονίου. Από πολύ νωρίς ασχολήθηκα με τον αθλητισμό και διετέλεσα πρόεδρος στον Α.Ο Ζηριας για πάνω από δέκα χρόνια, καθώς και σε πολλά πόστα του Παναιγιαλειου (όπου σήμερα διατελω πρόεδρος). Επίσης υπήρξα μέλος του Δ/Σ και πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Αχαΐας. Ανέκαθεν είχα μεγάλο όραμα για τον αθλητισμό και ειδικά για το ποδόσφαιρο προκειμένου να βγει από τα στενά γεωγραφικά όρια της Αχαΐας και όσο οι συνθηκες μου το επέτρεπαν φρόντιζα για το καλό της Αιγιαλείας. Σε μια εποχή καθολικής κρίσης κάθε είδους αξιών, θεωρώ ότι το έργο και η δράση μου έχουν ως μόνο γνώμονα την ηθική. Στο πρόσωπο της Βασιλικής Ψυχραμη βρήκα όλες εκείνες τις αξίες που θεωρώ ικανές να δώσουν μια πνοή αναβάθμισης στην Αιγιάλεια.Με την συνεργασία μας λοιπόν έχουμε ως στόχο να αφήσουμε την παρακαταθήκη εκείνη που αξίζουν και δικαιούνται τα παιδιά του τόπου μας.
Με εκτίμηση προς τους συμπολίτες μας

Δημήτρης Μπαλαφουτης

Συνεχίζουμε: Για την ποιοτική Αιγιάλεια – Νέοι άνθρωποι – Νέα αρχή

“Με μεγάλη χαρά και αισιοδοξία καλωσορίζουμε τους νέους συνοδοιπόρους της παράταξής μας.
Με νέους ανθρώπους αλλάζουμε σελίδα στην Αιγιάλεια, κάνουμε μία νέα αρχή για να πάει ο τόπος μας μπροστά.
Έχουμε το σθένος να πολεμήσουμε το μίζερο παρελθόν και να χαράξουμε ένα αισιόδοξο μέλλον.
Με όπλα μας τις αξίες του ανθρωπισμού,
τις ρεαλιστικές προτάσεις και λύσεις στα προβλήματα του τόπου, τη μεθοδικότητα και την εργατικότητά μας θα πετύχουμε την επανεκκίνηση που χρειάζεται ο τόπος μας.
Πέρα και πάνω από σκοπιμότητες και αποκλεισμούς, χωρίς μεγάλα λόγια και λαϊκίστικες φανφάρες, χωρίς υποσχέσεις που λειτουργούν σαν πυροτεχνήματα και αποπροσανατολίζουν τους πολίτες από τα πραγματικά προβλήματα , αλλάζουμε σελίδα, πάμε μπροστά. Αφήνουμε πίσω μας τη στασιμότητα του χθες και ό,τι μας διαίρεσε από την πολιτική του παρελθόντος και προχωρούμε με λύσεις στα προβλήματα του τόπου μας σε μία ενιαία και ποιοτική Αιγιάλεια.
Δεσμευόμαστε για τη συνοχή της κοινωνίας μας και όχι για τη διάλυσή της.
Με συναίνεση, με δικαιοσύνη, με θέληση και αποφασιστικότητα θα ενώσουμε τις δυνάμεις μας ως ενιαία κοινωνία για τη λύση των προβλημάτων και τη συμπόρευσή μας στο μέλλον.
Ενωμένοι είμαστε πιο δυνατοί.

Διεκδικούμε και επιτυγχάνουμε τους στόχους.

  • Δεσμευόμαστε για την ουσιαστική και ποιοτική επαναλειτουργία όχι μόνο του κέντρου αλλά και της περιφέρειας του δήμου μας με συγκεκριμένες προτάσεις και δράσεις. Πολιτικές που απογοήτευσαν και πίκραναν θα μείνουν ως ένα θλιβερό παρελθόν.
  • Δεσμευόμαστε για μία ισόρροπη ανάπτυξη.
  • Δεσμευόμαστε για περιοδικές συνεδριάσεις του Δημοτικού μας συμβουλίου στους πρώην δήμους.
  • Δεσμεύομαι ως αυριανή δήμαρχος Αιγιαλείας για συχνή αυτοπρόσωπη παρουσία σε όλους τους πρώην δήμους.
  • Δεσμεύομαι να συνεχίσω να είμαι δίπλα σε κάθε πολίτη, όπως επί οκτώ συναπτά έτη πράττω αδιαλείπτως .

Η συμπόρευσή όλων μας θα είναι η αήττητη δύναμή μας.”


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr