background img
banner
banner

«Τζακ ποτ» ο Τάκης με κόρη και γκολ

Αρκετές ιδιαιτερότητες είχε το παιχνίδι στο Στάδιο Αιγίου, ανάμεσα στη Θύελλα και το Ζαβλάνι / Αίας.
Μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις το αγωνιστικό μέρος πέρασε σε δεύτερη μοίρα, ιδιαίτερα όταν η ομάδα του Αιγίου άνοιγε για τα καλά την …ψαλίδα στο σκορ.
Είχαμε λοιπόν τον εορταζόμενο (γενέθλια) Δημήτρη Μανέτα, ο οποίος ξαφνιάστηκε όταν στο ξεκίνημα του αγώνα η κερκίδα του φώναζε «εν χορώ», χρόνια πολλά.
Κατόπιν τον Στέλιο Ραμπούσγια να ξεχνά για λίγο καιρό τις υποχρεώσεις της Θύελλας και να ξεκινά από σήμερα τις στρατιωτικές, στη Μυτιλήνη που παρουσιάζεται.
Στο σημαντικότερο γεγονός είχαμε τον Τάκη Παπαδόπουλο κουρασμένο, ξενυχτισμένο, αλλά και πλήρως ικανοποιημένο, αφού η σύζυγός του Αρετή, έφερε μια μέρα πριν στον κόσμο ένα πανέμορφο και υγιέστατο κοριτσάκι. Ήταν το τρίτο παιδί για τον μπαμπά Τάκη Παπαδόπουλο (ακόμα έχει ένα κοριτσάκι και ένα αγοράκι), ο οποίος δεν ξεκίνησε αυτή τη φορά βασικός, πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο β΄ ημίχρονο, πέτυχε με πέναλτι το τελικό 6-0 της Θύελλας.
Για τον …χαζομπαμπά Τάκη, η ομάδα της Θύελλας του είχε ετοιμάσει μια ευχάριστη έκπληξη στα αποδυτήρια, έχοντας εναποθέσει στη θέση του (στο νούμερο 5) μωρουδίστικη φορμούλα, φανέλες της Θύελλας, ευχετήριες κάρτες, μπαλόνια, και άλλα παιχνιδάκια.
Επίσης το 1-0 που πέτυχε ο Μάριος Μητρόπουλος, έσπευσε στον πάγκο να το αφιερώσει στον πανευτυχή μπαμπά Τάκη.
Να σας ζήσει.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr