background img
banner
banner

Οι πολίτες μαθαίνουν για τα έργα ΕΣΠΑ

ΚΑΛΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ – ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΜΟΡΦΕΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΔΑΠΑΝΗ

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε προχθές Δευτέρα 4 Μαρτίου, η δεύτερη συνάντηση εργασίας του Δικτύου Πληροφόρησης της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Επιχειρησιακού Προγράμματος Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, με αντικείμενο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των φορέων που εκτελούν έργα ΕΣΠΑ, σε θέματα δημοσιότητας και επικοινωνίας του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Δυτικής Ελλάδας 2014-2020.

«Η διαφάνεια είναι το ζητούμενο στη Δημοκρατία. Είμαστε όλοι εδώ για να χαράξουμε μια κοινή στρατηγική σε θέματα δημοσιότητας. Είναι χρέος μας να μιλήσουμε για τα έργα που υλοποιούνται. Η διαφάνεια αντιμετωπίζει τη διαφθορά», τόνισε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας στην εισαγωγική του τοποθέτηση και εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πλατιά ανταπόκριση που συνάντησε η πρόσκληση από τα μέλη του Δικτύου. Μάλιστα, στη διάρκεια της διαδικασίας αποφασίστηκε το Δίκτυο Πληροφόρησης της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Επιχειρησιακού Προγράμματος Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, να αποτελέσει καλή πρακτική για όλη τη χώρα.

Παρουσίαση δράσεων

Εκ μέρους της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας η Εκτελεστική Γραμματέας Διονυσία Μαράτου, που έχει οριστεί υπεύθυνη στο Δίκτυο Πληροφόρησης, παρουσίασε σε ψηφιακή πλατφόρμα την αποτύπωση των έργων ΕΣΠΑ, προβάλλοντας το σύνολο των δράσεων που έχουν χρηματοδοτηθεί από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και στις τρεις Περιφερειακές Ενότητες Αιτωλοακαρνανίας, Αχαΐας και Ηλείας, αλλά και από άλλες πηγές χρηματοδότησης.

Παρουσιάστηκε επίσης η ψηφιακή έκθεση που αφορά στην πορεία έως και την ολοκλήρωση της Μικρής Περιμετρικής της Πάτρας. «Υλοποιούμε έναν ολοκληρωμένο σχεδιασμό δημοσιότητας, υιοθετώντας όλες τις σύγχρονες μορφές επικοινωνίας, χωρίς να έχουμε δαπανήσει ένα ευρώ» τόνισε η κ. Μαράτου και ευχαρίστησε όλους όσους χωρίς φειδώ συμβάλλουν στην προσπάθεια δημοσιότητας και επικοινωνίας των έργων ΕΣΠΑ. «Είμαστε μια ομάδα που λειτουργούμε με μεράκι, μεθοδικά και επαγγελματικά» πρόσθεσε.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr