background img
banner
banner

Σχεδιάζουν μαζί την Πανελλήνια Συνέλευση της 10ης Απριλίου

ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ Ο ΣΚΕΑΝΑ – ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

Τα κοινά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος τους, οδηγούν σε ταύτιση και κοινή δράση τον Σύλλογο Καταστηματαρχών Εστίασης Αναψυχής Αιγιάλειας με τον αντίστοιχο Νομού Αχαΐας που εκφράζει την Πάτρα.

Μετά την επιτυχημένη κινητοποίηση που πραγματοποιήθηκε προ ημερών, οι δύο Σύλλογοι ετοιμάζουν συνεργασία, αρχής γενομένης από την Πέμπτη  4 Απριλίου όπου το Δ.Σ. του πατρινού Συλλόγου καταφθάνει στο Αίγιο για την καλύτερη προετοιμασία της Πανελλήνιας Συνέλευσης που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 10 Απριλίου, στην Πάτρα.

Συγκεκριμένα, ο Σύλλογος Καταστηματαρχών Εστίασης και Αναψυχής Ν. Αχαΐας (ΣΚΕΑΝΑ), μετά την απόλυτη επιτυχία και την καθολική συμμετοχή στην κινητοποίηση της 18ης Μαρτίου, κατά την οποία προέβη ο κλάδος σε παναχαϊκό κλείσιμο των καταστημάτων εστίασης και αναψυχής του νομού, διοργανώνει πανελλήνια συνέλευση των συλλόγων εστίασης και αναψυχής και συναφών επαγγελμάτων, την Τετάρτη 10 Απριλίου, στην Πάτρα, προκειμένου να σχεδιαστεί η συνέχιση της δράσης, με τελικό σκοπό η εστίαση και διεκδικήσει το μέλλον της, να υψώσει την φωνή της, ενόψει εκλογών και να ασκήσει πίεση προς την πολιτεία. Η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στις 11.30 το πρωί της Τετάρτης στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Αχαΐας, Μιχαλακοπούλου 58. Προσκεκλημένος θα είναι ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ Γεώργιος Καββαθάς.

Στο Παράρτημα του Επιμελητηρίου στο Αίγιο αύριο η συνάντηση

Όπως ανέφερε στην «Π» ο πρόεδρος του Συλλόγου Εστίασης Αναψυχής Αιγιάλειας Στράτος Βαρδάκης, ΄΄πρόκειται για μία συνέλευση στην οποία πρέπει να δώσουμε το «παρών» καθώς θα εξαχθούν χρήσιμα συμπεράσματα και θα οργανωθεί η δράση μας ώστε να υιοθετήσουμε τις καλύτερες λύσεις για τον κλάδο μας. Η κατάσταση δεν μπορεί να περιμένει΄΄.
Παράλληλα, αναφέρθηκε στην συνεργασία με τον Πατρινό Σύλλογο, κάνοντας γνωστό πως για την καλύτερη συνεργασία εν όψει της Συνέλευσης της προσεχούς Τετάρτης, έρχονται αύριο στο Αίγιο τα μέλη του Δ.Σ. του ΣΚΕΑΝΑ για συνεργασία.

΄΄Οι άνθρωποι του ΣΚΕΑΝΑ αναγνώρισαν το γεγονός ότι συμμετείχαμε σε αυτό το βαθμό στην πρωτοφανή κινητοποίηση της 18ης Μαρτίου και ήταν μία πρωτοβουλία δική τους που την στηρίξαμε σαν Αιγιάλεια με τον καλύτερο τρόπο. Με αυτό τον τρόπο στείλαμε τα μηνύματά μας στην Πολιτεία ότι δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με τις υπάρχουσες συνθήκες αλλά και στον Σύλλογο της Πάτρας ότι είμαστε έτοιμοι για συνεργασία και διατεθειμένοι να δράσουμε από κοινού για τα συμφέροντα του κλάδου μας΄΄, σημείωσε ο κ. Βαρδάκης, καταλήγοντας: ΄΄Η αυριανή επίσκεψή τους είναι πολύ σημαντική γιατί θα γίνει ενημέρωση εν όψει της συνέλευσης και θα τεθούν σκέψεις για το πώς θα λειτουργήσουμε στο μέλλον. Η συνάντηση θα γίνει στην αίθουσα του Επιμελητηρίου στο Αίγιο, στην οδό Ελίκης 24 (πίσω από την Εφορία. Καλούμε όλους τους συναδέλφους να είναι παρόντες για να συζητήσουμε όλα τα καίρια θέματα που μας απασχολούν΄΄.


Κατηγορίες Άρθρου
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr