background img
banner
banner

Νέα σκληρή απάντηση Γούτου στον…«γνωστό Καλογερόπουλο»

«ΜΑΥΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΤΗ ΜΙΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ – ΕΠΙΛΗΣΜΩΝ, ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ»

Από τη Δημοτική Παράταξη «Αιγιάλεια Αύριο» δίδεται η παρακάτω ανταπάντηση προς τον κ. Καλογερόπουλο και την παράταξή του:

«Ο κ. Καλογερόπουλος νομίζει ότι μπορεί να κοροϊδεύει εμάς και την κοινωνία ολόκληρη.

– Αυθαιρετεί, βαπτίζοντας  τη νέα ισχυρή Δημοτική Παράταξη “Αιγιάλεια Αύριο” και τον άφθαρτο επικεφαλής της Χρήστο Γούτο ως …”διάδοχο συνεχιστή παλαιότερων δημάρχων”, οι οποίοι ότι μπόρεσαν πρόσφεραν στον τόπο.

– Διολισθαίνει στη συκοφαντία, μέσω μαύρης προπαγάνδας, όταν εμφανίζει τον κ.Γούτο υπόλογο για τα 13 χρόνια αδιεξόδου με τα σκουπίδια.

– Λασπολογεί ασύστολα, ενώ ξέρει ότι ο κ. Γούτος δεν έχει ασκήσει διοίκηση.
Σε αντίθεση με τον κ. Καλογερόπουλο που διοίκησε επί πολλά χρόνια, με μηδενικό αποτέλεσμα στο θέμα των σκουπιδιών.

– Υπόλογος στην κοινωνία για τα σκουπίδια, που όλως τυχαίως (!) έπνιξαν την κοινωνία όταν αυτός ξηλώθηκε από το Δήμο και διέλυσε τη δημοτική αρχή Παναγόπουλου.

– Θρασύς, όταν μιλά ο κ. Καλογερόπουλος, για μέλη της απερχόμενης δημοτικής αρχής που συστρατεύθηκαν με τη νέα Δημοτική μας Παράταξη.

– Μέμφεται μέλη της Δημοτικής Αρχής που μας στηρίζουν και ξεχνά ότι μαζί του είναι τα περισσότερα μέλη της ίδιας Δημοτικής Αρχής, που μέμφεται και  που μάλιστα την υπηρέτησαν από κορυφαίες θέσεις (μετά συγγενών και φίλων) όπως: Τσουκαλά, Σπηλιωτόπουλος, Χριστόπουλος Β., Ντίνος, Καλαμίδας, Μεντζελόπουλος Γ., Καρτσωνάκη, Μεντζελόπουλος Θ., Σταυρόπουλος.

– Μέμφεται, το ίδιο,  στελέχη και της προηγούμενης δημοτικής  αρχής του κ. Στάθη Θεοδωρακόπουλου, ενώ σήμερα αρκετά είναι μαζί του (Μαυρουδής,Φιλιππόπουλος Γ.,Τσουκαλά κ.ά).

Ποιους κοροϊδεύει τελικά ο κ. Καλογερόπουλος;

Είναι ντροπή, η δίψα του να ξαναγίνει δήμαρχος, να καταντά τον κ. Καλογερόπουλο, επιλήσμονα, συκοφάντη και υποκριτή απέναντι στην κοινωνία.

Ότι και να κάνει, ότι και να πει, όποια προπαγάνδα κι αν χρησιμοποιήσει θα ‘ ναι πάντα…ο γνωστός Καλογερόπουλος της ίντριγκας, του ψεύδους, του δήθεν ικανού αυτοδιοικητικού, χωρίς έργο και δίχως αυτοκριτική γι’ αυτά που χρόνια τώρα δεν πρόσφερε στην κοινωνία.”


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr