background img
banner
banner

«ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΤΩΡΑ»: “Το Αίγιο έστειλε μήνυμα νίκης και έδειξε τον επόμενο δήμαρχο”

ΈΔΩΣΑΝ ΨΗΦΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟ

Τη μεγάλη δυναμική και απήχηση που έχει από τους πολίτες, απέδειξε, για μια ακόμη φορά, η παράταξη «αιγιάλεια τώρα» του υποψηφίου Δημάρχου Αιγιαλείας Δημήτρη Καλογερόπουλου.
Σε μια κατάμεστη, από κόσμο, πλατεία Αγίας Λαύρας στο Αίγιο, την Πέμπτη 30 Μαΐου, ο κ. Καλογερόπουλος έστειλε μήνυμα ελπίδας και ενότητας, καλώντας τους πολίτες -που τον σταμάτησαν πολλές φορές από την ομιλία του για να τον χειροκροτήσουν- την ερχόμενη Κυριακή, στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών, να δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στο πρόσωπό του και στους συνεργάτες του και παράλληλα να δώσουν και την ευκαιρία στην Αιγιάλεια να έχει τη θέση που της αξίζει.

Θέλω να ξαναφέρω το χαμόγελο, την αισιοδοξία, την ελπίδα στους συμπολίτες μου

«Η εμπιστοσύνη σας αποτελεί για μένα υποχρέωση και δέσμευση να εργαστώ αδιάκοπα και ακούραστα μέχρι να λυθεί και το πιο μικρό πρόβλημα του τόπου μας. Ελάτε να αγωνιστούμε μαζί για αυτό που είμαι σίγουρος ότι στην καρδιά όλων μας κατέχει πιο ξεχωριστή θέση από μια παραταξιακή επιλογή. Εννοώ φυσικά, την Αιγιάλεια. Θέλω να ξαναφέρω το χαμόγελο, την αισιοδοξία, την ελπίδα στους συμπολίτες μου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Καλογερόπουλος, που αφού ευχαρίστησε από καρδιάς, όλους για την στήριξή τους, παρουσίασε αναλυτικά τους άξονες του προγράμματος του συνδυασμού του και εξέφρασε την αισιοδοξία του για την τελική νίκη, που θα είναι νίκη των πολιτών της Αιγιάλειας.

Πρέπει να αναδείξουμε μια Δημοτική Αρχή που θα βάλει τέλος στον κατήφορο

«Θέλω να ζούμε σε έναν τόπο, που θα λέμε καλημέρα ο ένας στον άλλον και πριν, και μετά τις εκλογές. Θέλω να γίνω Δήμαρχος για να φτιάξουμε, ένα Δήμο λειτουργικό, φιλικό, σύγχρονο. Σας καλώ να με κρίνετε και να με αξιολογήσετε αυστηρά. Και σας ζητώ να οδηγηθείτε στην κάλπη και να ψηφίσετε αυτόν που πιστεύετε ότι θα χειριστεί καλύτερα τα προβλήματα και τις υποθέσεις του Δήμου μας. Στο σημείο που βρίσκεται η Αιγιάλεια, δεν υπάρχουν περιθώρια για πειραματισμούς ή συναισθηματικούς εκβιασμούς. Στην κάλπη δεν πάμε για να εκδηλώσουμε προσωπικές συμπάθειες ή να εκτονώσουμε αντιπάθειες. Πρέπει να πάμε για να αναδείξουμε μια Δημοτική Αρχή που θα βάλει τέλος στον κατήφορο».

Είμαστε έτοιμοι να δουλέψουμε με διάλογο, με συνεννόηση και με συνεργασία

«Έχουμε μάθει να συνεργαζόμαστε με όλους, για να προβάλλουμε την Αιγιάλεια και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Το Αίγιο θα αλλάξει, η Αιγιάλεια θα αλλάξει, Είμαστε έτοιμοι, να πιάσουμε δουλειά από την επομένη κιόλας ημέρα των εκλογών. Και να δουλέψουμε όχι ερήμην σας, αλλά μαζί σας. Με διάλογο, με διαβούλευση, με συνεννόηση και με συνεργασία με όλους τους Φορείς και όλες τις δημιουργικές δυνάμεις αυτού του τόπου. Σας είμαι ευγνώμων για την εμπιστοσύνη σας. Για την τιμή που κάνετε και σε μένα και στους συνεργάτες μου. Για την τιμή που κάνετε στο συνδυασμό μας. Σας περιμένω το βράδυ αυτής της Κυριακής, για να γιορτάσουμε μαζί τη μεγάλη μας νίκη και να ξεκινήσουμε την ωραία και δημιουργική προσπάθεια για την αναγέννηση της Αιγιάλειας».


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr