background img
banner
banner

Και οι έξι πέρασαν την πόρτα του Πρωτοδικείου

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΟΥΡΗ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΟΥΤΟΣ, ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΨΥΧΡΑΜΗ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΗΡΑΝ ΤΟ “ΒΑΠΤΙΣΜΑ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ”

Διακόσια ευρώ έπρεπε να καταβάλλει κάθε υποψήφιος δήμαρχος Αιγιαλείας για τον εαυτό του, 50 ευρώ για κάθε υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο και 10 ευρώ για κάθε υποψήφιο τοπικό σύμβουλο στο δημόσιο ταμείο, για να αγοράσει τα παράβολα προκειμένου να πάει στο Πρωτοδικείο Αιγίου για να καταθέσει έγκυρα ψηφοδέλτια με την απαραίτητη κατανομή, τόσο στις Δημοτικές Ενότητες όσο και στις Δημοτικές Κοινότητες.

Και οι έξι υποψήφιοι δήμαρχοι κατέθεσαν πλήρη ψηφοδέλτια για το Δημοτικό Συμβούλιο, αφού οι περισσότεροι παρουσίασαν τον μέγιστο αριθμό υποψηφίων (50), με μικρές εξαιρέσεις τον Τάκη Παπακωνσταντινόπουλο που κατέθεσε 48 και την Αγγελική Κουρή 47.

Για τη Δημοτική Κοινότητα Αιγίου, κατέθεσαν ψηφοδέλτιο όλοι οι υποψήφιοι δήμαρχοι, με τους Χρήστο Γούτο, Βασιλική Ψυχράμη και Δημήτρη Καλογερόπουλο, να παρουσιάζουν πλήρη ψηφοδέλτια (17 υποψηφίους), τον Τάκη Παπακωνσταντινόπουλο 15, την Αγγελική Κουρή 12 και τον Γρηγόρη Τριανταφυλλόπουλο 11 υποψηφίους (ελάχιστος αριθμός).

Ο Χρήστος Γούτος, η Βασιλική Ψυχράμη και η Αγγελική Κουρή κατέθεσαν ψηφοδέλτια και για το Διακοπτό, 11 υποψηφίους ο Γούτος, 8 η Ψυχράμη και 7 η Κουρή. Η τελευταία όμως, κατέθεσε τοπικά ψηφοδέλτια εκτός από το Αίγιο και το Διακοπτό, σε Ροδοδάφνη, Αιγείρα και Κουνινά.

Πρώτος πήγε στο Πρωτοδικείο, στις 11 το πρωί του Σαββάτου 4 Μαΐου, ο Δημήτρης Καλογερόπουλος, λίγο αργότερα ακολούθησε η Αγγελική Κουρή, ενώ την Κυριακή 5 Μαΐου, κατέθεσαν πρώτα ο Χρήστος Γούτος στις 13:30, μετά η Βασιλική Ψυχράμη στις 18:00, ακολούθησε ο Τάκης Παπακωνσταντινόπουλος 20:00 και στις 23:00, μία ώρα δηλαδή πριν τη λήξη της προθεσμίας, ο Γρηγόρης Τριανταφυλλόπουλος.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · · · · · · · · · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr