background img
banner
banner

…Άγκυρα στην Αλμπινολέφε

Ιταλός πάει να γίνει ο Billy Αθανάσιος, όπως τον φωνάζουν συμπαίκτες και κόσμος στην Αλμπινολέφε. Μια χαρά τα περνάει ο Βασίλης Αθανασίου στην Ιταλία. Το συμβόλαιό του με την Ιταλική ομάδα τελειώνει ύστερα από τρία χρόνια, ανήκει στην Γ΄ Εθνική, όπως κι όταν έπαιζε στον Παναιγιάλειο, δουλεύει σοβαρά, αγαπάει κι αγαπιέται από τον κόσμο, δεν σκέφτεται (και καλά κάνει) με τίποτα να επιστρέψει να κάνει καριέρα στην Ελλάδα.

Με την γλώσσα τα πάει περίφημα, ψάχνει Πανεπιστήμιο, ώστε να ολοκληρώσει τις σπουδές του. Ήρθε στην πόλη μας με την οικογένειά του για ένα μήνα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα κάνει διακοπές. Εκτός από πολλούς ανθρώπους που γνωρίζει και θέλει να επισκεφτεί, θα πρέπει να ακολουθήσει και το προπονητικό πρόγραμμα που πήρε από την ομάδα του. Στην πρότασή του, να ακολουθήσει κάποιο πρόγραμμα από εδώ, μόνο …ξύλο δεν έφαγε.

Με τον πατέρα του Κυριάκο είχε φωτογραφηθεί στο φιλικό ανάμεσα στον Παναιγιάλειο και την Θύελλα Αιγίου. Έχει αρκετούς λόγους να χαίρεται ο Κυριάκος, αφού θα έχει την ευκαιρία να δει τον γιό του για ένα μήνα, επίσης ο Βασίλης είναι ένα ακόμα από τα ταλέντα που καλλιεργήθηκαν στις Ακαδημίες της Θύελλας και το κυριότερο να έχει επιλεγεί ανάμεσα από πολλούς, για να κάνει καριέρα σε μια πιο ανεπτυγμένη ποδοσφαιρικά χώρα.  Ευχές για τα καλύτερα.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr