background img
banner
banner

Έκαναν την παραλία της Αβύθου να… αστράφτει

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 5 ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΠΟ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Την αγάπη τους για τον τόπο τους αλλά και τον μέριμνα και ευαισθητοποίησή τους για το περιβάλλον, απέδειξαν έμπρακτα την Τετάρτη 5/6, Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Αβύθου.

Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού και Νηπιαγωγείου Αβύθου, Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου και μαθητές, συστρατεύτηκαν για μία δράση με ουσιαστικό αποτέλεσμα:
Τον καθαρισμό της παραλίας μας Αβύθου.

Τις σακούλες διέθεσε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων όπως και τα γάντια και ό,τι χρειάστηκε ώστε να απομακρυνθούν τα απορρίμματα από την παραλία. Και φυσικά, αυτά ήτα πολλά… Η δράση διήρκεσε από τις 9.00 το πρωί ως τις 12.30 το μεσημέρι, οπότε μαθητές και εκπαιδευτικοί επέστρεψαν στο σχολείο τους.

΄΄Τα παιδιά συμμετείχαν με χαρά και ενθουσιασμό. Ήταν μία σημαντική πρωτοβουλία, αφενός γιατί άφησε πίσω της ουσιαστικό αποτέλεσμα και αφετέρου γιατί τα παιδιά έμαθαν το πόσο σπουδαίο είναι να διατηρούμε το περιβάλλον καθαρό΄΄, επισήμανε στο “protionline.gr” ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Αβύθου, Μιχάλης Δημόπουλος.


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr