background img
banner
banner

Τα παιδιά… πρωταγωνιστές

ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΙΓΕΙΡΑΣ

Μια ακόμη σχολική χρονιά έφτασε στο τέλος της με τα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου Αιγείρας να είναι οι πρωταγωνιστές και πάλι σε μια όμορφη γιορτή, σε ένα μουσικό – χορευτικό αλλά και αγωνιστικό ταξίδι με διάφορα αγωνίσματα.

΄΄Κλείσαμε ακόμα ένα ταξίδι με οδηγούς τα παιδιά, ένα ταξίδι γεμάτο δράσεις, εμπειρίες και συγκινήσεις, ένα ταξίδι φωτισμένο από τα παιδικά βλέμματα, φωτισμένο από την αγάπη και τη χαρά τους. Είναι πολλές οι αναμνήσεις που θα μας κρατάνε συντροφιά το καλοκαίρι και ελπίζουμε η σημερινή γιορτή να γίνει αφορμή για να παραμείνουν γονείς, δάσκαλοι και μαθητές ένας συνδετικός κρίκος΄΄, αναφέρει ο διευθυντής του σχολείου Αργύρης Νικολόπουλος, σημειώνοντας ακόμη και τα εξής: ΄΄Αισθάνομαι, την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους τους εκπαιδευτικούς του σχολείου μας, που κατέβαλαν και καταβάλλουν περίσσευμα ψυχής για μια ολοκληρωμένη παιδεία στους μαθητές τους. Τον υποδιευθυντή του σχολείου κ. Αποστόλη, την κ. Σία, την κ. Αριάδνη, την κ. Νίκη, την κ. Χριστίνα, τον κ. Βαγγέλη, την κ. Βικυ, την κ. Δήμητρα, τον κ. Νίκο, την κ. Μαρία, την κ. Βασιλική, την κ. Μάντη, τον κ. Σαράντο, τον κ. Δημήτρη, την κ. Δανάη, την κ. Βασιλεία και τέλος τον άνθρωπο που άλλαξε τα περί μουσικής στο σχολείο μας τον κ. Χρήστο. Να ευχαριστήσω ακόμη την Πρόεδρο κ. Αγγέλα Καραβά και τα μέλη του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του σχολείου μας που με την αμέριστη καθημερινή επικοινωνία και συνεργασία καταφέραμε να δώσουμε στο σχολείο την εικόνα που του αξίζει στη μικρή κοινωνία της πόλης. Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων εξασφάλισε με τα έσοδα των εκδηλώσεων και δράσεών του την αναβάθμιση της αίθουσας εκδηλώσεων του σχολείου μας΄΄.

Θερμές ευχαριστίες

Το σχολείο ευχαριστεί ακόμη τον αντιδήμαρχο κ. Γιώργο Γιοβά, τον πρόεδρο κ. Ηλία Σταθακόπουλο, τον κ. Ηλία Σταθακόπουλο (ψυκτικό), τον κ. Μπάμπη Κόκκαλη, την εκκλησία μας και ιδιαίτερα τον πατέρα Χαράλαμπο, τον κ. Γιώργο Σπηλιόπουλο, τον κ. Μέρτικα, τον κ. Παναγή Μπαστογιάννη, τον πατέρα Χρήστο Σοφιανό,  την τράπεζα Eurobank με τον κ. Νίκο Σκαρίμπα και την κ. Πόπη Κορδούλη, την κ. Τατιάνα Καραδήμα, με τα παιδιά της,  τη κ. Ρούλα Αποστολοπούλου, με τα παιδιά του χορευτικού τμήματος, τον κ. Δημήτρη Βόττα με τα παιδιά του Ρομποτικού τμήματος, τον Αιμοδοτικό Σύλλογο «Δεσμός», τα παιδιά από το ΕΚΑΜΕ Αιγίου, μα κυρίως τα παιδιά και τους γονείς.

΄΄Όλως ιδιαιτέρως όμως οφείλω να ευχαριστήσω τη μαθητική κοινότητα του σχολείου μας, τα παιδιά μας, για τα οποία οφείλω να τονίσω ότι νιώθουμε πραγματικά περήφανοι. Ειδική αναφορά θα ήθελα να κάνω στους 23 μαθητές μας, της ΣΤ΄, που  γι’ αυτούς τελειώνει μια σημαντική περίοδος της ζωής τους, το Δημοτικό Σχολείο, αλλά ανοίγει μια νέα κι εξίσου ενδιαφέρουσα και σπουδαία, το Γυμνάσιο. Σας ευχόμαστε από καρδιάς καλή πρόοδο στο νέο αυτό σχολείο και να γίνεστε κάθε μέρα καλύτεροι, πιο ευτυχισμένοι και πιο δυνατοί! Αύριο – μεθαύριο οι δρόμοι μας τυπικά θα χωρίσουν. Ουσιαστικά όμως θα είμαστε πάντα στο πλευρό σας, θα παρακολουθούμε έστω και νοερά κάθε σας βήμα και θα σας καμαρώνουμε. Οι ευχές μας και η αγάπη μας θα σας συνοδεύσουν σε όλη σας τη ζωή… Θέλω να ευχαριστήσω εσάς τους αγαπητούς μας γονείς, για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε, γιατί μας αναθέσατε με πολλή εμπιστοσύνη την προκοπή και την πρόοδο των παιδιών σας!… Τα παιδιά σας είναι και δικά μας παιδιά! Οι ανησυχίες σας είναι και δικές μας, τα όνειρά σας για το μέλλον τους είναι και δικά μας… Εύχομαι από καρδιάς καλή σταδιοδρομία, υγεία και προκοπή. Καλό καλοκαίρι σε όλους σας…΄΄, σημειώνει ακόμη ο διευθυντής του σχολείου.


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr