background img
banner
banner

ΦΩΤΗΛΑΣ: «Ζήτημα οικονομικής ανάπτυξης αλλά και δικαιοσύνης, η ελάφρυνση βαρών των επαγγελματιών»

Με το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Καταστηματαρχών Εστίασης και Αναψυχής Νομού Αχαΐας (ΣΚΕΑΝΑ), συναντήθηκε την Δευτέρα ο βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας, Ιάσονας Φωτήλας.

Ο βουλευτής, γνώστης των πολλών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο χώρος της εστίασης, αφενός εξέφρασε τα συγχαρητήριά του στο Δ.Σ. του Συλλόγου που έχει αποδειχτεί ως ένα από τα πιο δραστήρια της χώρας και αφετέρου υπογράμμισε ότι ο μεγάλος και κύριος όγκος των προβλημάτων του κλάδου διέρχεται μέσα από την αλλαγή του οικονομικού μείγματος και την ελάφρυνση των φορολογικών βαρών του χώρου της εστίασης.

Επίσης, υπογράμμισε την ανάγκη αλλαγής του θεσμικού πλαισίου για την εκμετάλλευση του Αιγιαλού, η ευθύνη του οποίου πρέπει να περάσει στην Αυτοδιοίκηση, η οποία έχει καλύτερη γνώση των τοπικών συνθηκών, αλλά και πρέπει να έχει την ευθύνη προστασίας των παράκτιων περιοχών.

«Η αλλαγή της φορολογικής πολιτικής και η ελάφρυνση των ανθρώπων της παραγωγής και της παροχής υπηρεσιών, είναι μία πολιτική που μόνο ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία μπορούν να εγγυηθούν.
Σε αυτόν τον τόπο πρέπει κάποτε να ξεκαθαρίσουμε, ότι όσοι εργάζονται και παράγουν, πέρα από υποχρεώσεις έχουν και δικαιώματα. Και αυτό είναι κάτι που η επόμενη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θα το κάνει σαφές προς κάθε κατεύθυνση.
Δεν είναι μόνο ζήτημα οικονομικής ανάπτυξης, είναι και ζήτημα δικαιοσύνης…» σχολίασε ο κ. Φωτήλας, με αφορμή την επίσκεψή του στον ΣΚΕΑΝΑ.


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ · ΠΡΟΣΩΠΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr