background img
banner
banner

Μήνυμα… νίκης έστειλε από το Αίγιο ο Κυριάκος Μητσοτάκης

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΩΣ ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ – ΕΝΘΕΡΜΗ ΥΠΟΔΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΣ

Υποδοχή… πρωθυπουργού επιφύλαξαν οι Αιγιαλείς στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος επισκέφθηκε χθες βράδυ το Αίγιο. Σε πανηγυρικό κλίμα, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έγινε δεκτός με ενθουσιασμό και χειροκροτήματα από συγκεντρωμένους οπαδούς του κόμματός του στην κατάμεστη πλατεία Υψηλών Αλωνίων, στέλνοντας μήνυμα… νίκης για τις εκλογές της 7ης Ιουλίου…

Ο αρχηγός της Ν.Δ. επρόκειτο βάσει προγράμματος να επισκεφθεί πριν, τον Μητροπολιτικό Ναό Φανερωμένης ώστε να προσκυνήσει την εικόνα της Παναγίας Τρυπητής, ωστόσο ο περιορισμένος χρόνος του δεν του το επέτρεψε, καθώς επέστρεφε από την Ανδραβίδα, ολοκληρώνοντας την περιοδεία του στη Δυτική Ελλάδα. Αυτός ήταν και ο λόγος που έφτασε στο Αίγιο με αρκετή καθυστέρηση και μετέβη κατευθείαν στα Ψηλά Αλώνια, κάνοντας και μία… βόλτα προς την κατεύθυνση της θάλασσας ώστε να θαυμάσει τη θέα από το «μπαλκόνι του Κορινθιακού». Στο μεταξύ, άπαντες έτρεχαν να του σφίξουν το χέρι, να φωτογραφηθούν μαζί του και να του ευχηθούν «καλή επιτυχία» για την εκλογική «μάχη» της 7ης Ιουλίου. Τον κ. Μητσοτάκη καλωσόρισε στον Πύργο των Υψηλών Αλωνίων, ο πρόεδρος της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Αιγιαλείας της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Σταθακάρος, μιλώντας για μία ανεπανάληπτη συγκέντρωση. ΄΄Η Αιγιάλεια υποδέχεται τον εγγυητή της ενότητας, τον εγγυητή του αύριο, τον πρωθυπουργό όλων των Ελλήνων, τον άνθρωπο που θα κάνει την πολιτική αλλαγή, πράξη΄΄, είπε ζητώντας από τον πρόεδρο της Ν.Δ. να δεσμευτεί ότι θα ξαναέρθει στο Αίγιο μόλις εκλεγεί πρωθυπουργός, τονίζοντας πως μόνο αυτός μπορεί να επιτύχει την ανάταση της χώρας.

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. εξέφρασε την ικανοποίησή του για το κλίμα που συνάντησε. Μίλησε για μία θερμή αυθόρμητη συνάθροιση τονίζοντας πως σε αυτή την προεκλογική περίοδο δεν θα γίνουν μεγάλες συγκεντρώσεις με μαζικές μετακινήσεις. ΄΄Η δική σας αυθόρμητη παρουσία δίνει το μήνυμα της μεγάλης πολιτικής αλλαγής΄΄, είπε χαρακτηριστικά, ευχαριστώντας και όλους όσοι στήριξαν την Ν.Δ. στις 26 Μαΐου στις Ευρωεκλογές, απ’ όπου έγινε το πρώτο μεγάλο βήμα για την μεγάλη πολιτική αλλαγή, όπως τόνισε. Παράλληλα, εξέφρασε ευχαριστίες για την εκλογή Φαρμάκη στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Γιατί τέθηκε επικεφαλής του ψηφοδελτίου της Ν.Δ. στην Αχαΐα

Αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ήθελε να κλείσει αυτή την περιοδεία του με επίσκεψη στο Αίγιο. Επισήμανε, όπως και στην Πάτρα, ότι θα είναι επικεφαλής του ψηφοδελτίου της Ν.Δ. στην Αχαΐα, τονίζοντας ότι το κάνει δίδοντας μεγάλη πολιτική σημασία στην Αχαΐα καθώς και έμφαση, χαρακτηρίζοντάς την περιοχή ως «αναπτυξιακή μηχανή για τη Δυτική Ελλάδα της επόμενης μέρας». Μίλησε για την πορεία του στην προεδρία της Ν.Δ. αυτά τα τριάμισι χρόνια καταγράφοντας τα προβλήματα των απλών ανθρώπων, καταγράφοντας – όπως είπε- το… σπόρο της αισιοδοξίας.
Τόνισε πως κάποιοι σήμερα επιχειρούν να διχάσουν τους Έλληνες, λέγοντας πως σε όλους αυτούς που πολιτεύτηκαν τέσσερα χρόνια με τη σημαία του διχασμού, ότι είναι εδώ για να ενώσει τον ελληνικό λαό.

Κάλεσμα για τη «μάχη» χωρίς εφησυχασμό

Μίλησε ακόμη για την κρισιμότητα των εκλογών της 7ης Ιουλίου. ΄΄Πολλοί μπορεί να αισθάνονται την ευφορία μιας μεγάλης εκλογικής νίκης, πράγματι ο χάρτης της Ελλάδας βάφτηκε γαλάζιος, όμως πρέπει να είμαστε έτοιμοι για μία κρίσιμη μάχη. Μπορεί το ρεύμα και το κύμα να μας ευνοούν όμως αυτό πρέπει να μεταφραστεί και σε ψήφο. Είμαστε ικανοποιημένοι για την… στροφή του κόσμου γιατί με έναν μετριοπαθή πολιτικό λόγο που δίνει έμφαση στα προβλήματα του κόσμου, μπορούμε να ανατρέψουμε την πολιτική του λαϊκισμού και του ψεύδους. Δεν μας ενδιαφέρει να αναδείξουμε στα… στραβά του ΣΥΡΙΖΑ, τα γνωρίζει ο κόσμος, τους αποδοκίμασε δύο φορές. Θέλω να εστιάσουμε στις δικές μας θετικές προτάσεις, στο πώς θα πάρει μπροστά η οικονομία. Για το τι σημαίνει ισχυρή ανάπτυξη για τον κάθε Έλληνα. Για το τι σημαίνει να μπορέσουμε να προσελκύσουμε επενδύσεις στη Δυτική Ελλάδα, να δημιουργήσουμε θέσεις εργασίας, να μειώσουμε τη φορολογία και να εξηγήσουμε με απλά λόγια ότι όταν… παίρνει μπροστά η μηχανή της ανάπτυξης βοηθούνται τα δημόσια έσοδα. Η Ν.Δ. ήταν, είναι και θα παραμείνει το μεγάλο λαϊκό κόμμα της χώρας΄΄, σημείωσε χαρακτηριστικά.

Γιορτή… δική του αλλά και όλων των Ελλήνων η 7η Ιουλίου!

Χαρακτήρισε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ως την χειρότερη από τη μεταπολίτευση και μετά, τονίζοντας πως η Ν.Δ. είναι το κόμμα των αξιών.
΄΄Πολιτεύομαι 15 χρόνια και θα σας λέω πάντα την αλήθεια, δεν αξίζετε άλλα ψέματα, αλλά σοβαρή και υπεύθυνη κυβέρνηση΄΄, σημείωσε. Κλείνοντας, επισήμανε πως στις 7 Ιουλίου θα υπάρχει μία διπλή γιορτή: ΄΄Η πρώτη γιορτή αφορά τους Κυριάκους και τις Κυριακές που γιορτάζουν στις 7 Ιουλίου. Η δεύτερη γιορτή αφορά κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα γιατί θα είναι η γιορτή μιας καινούριας Ελλάδας που ανατέλλει, με ξαστεριά, χαμόγελο και αισιοδοξία. Σε αυτή τη γιορτή θα συμμετέχουν όλες οι Ελληνίδες και όλοι οι Έλληνες. Πάμε μαζί να κάνουμε πράξη τη μεγάλη πολιτική αλλαγή΄΄.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr