background img
banner
banner

Εθελοντική Αιμοδοσία από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κουλούρας

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΩΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κουλούρας Αιγίου σε συνεργασία με το Κέντρο Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Αιγίου ξεκίνησε τη Δευτέρα 24 Ιουνίου Εθελοντική Αιμοδοσία, που θα διαρκέσει έως και την Παρασκευή 28 Ιουνίου (εκτός της Πέμπτης) και από ώρα 8:00 – 12:30 στο τμήμα αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Αιγίου. Όσα μέλη και φίλοι του πολιτιστικού συλλόγου αιμοδοτήσουν παρακαλούνται να δηλώσουν ότι η προσφορά ανήκει στην τράπεζα αίματος Κουλούρας.

Σκοπός της κίνησης αυτής είναι η ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος, που ήδη έχει δημιουργηθεί και λειτουργεί καλύπτοντας τις ανάγκες της τοπικής μας κοινωνίας, αλλά και του πάσχοντα συνανθρώπου μας. Καλούνται οι κάτοικοι της περιοχής, τα μέλη αλλά και όσοι αισθάνονται την υποχρέωση της εθελοντικής προσφοράς προς τον συνάνθρωπο που έχει ανάγκη, να προσέλθουν άφοβα στην εθελοντική αιμοδοσία του Συλλόγου.

΄Το αίμα είναι ζωή! Η Αιμοδοσία είναι τελείως ανώδυνη και διαρκεί λίγα λεπτά της ώρας. Είναι χρέος όλων μας να συνειδητοποιήσουμε την σημασία αυτής της προσφοράς. Η προσφορά αίματος είναι Πολιτισμός και Αλληλεγγύη. Είναι Ανθρωπιά!΄΄, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr