background img
banner
banner

Μεγάλη διάκριση για τον Ν.Ο. Αιγίου στο 56ο Ράλλυ Αιγαίου

ΚΑΤΕΛΑΒΕ ΤΗΝ 3η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΣΤON ΜΕΓΑΛΟ ΑΓΩΝΑ

To 56o Ράλλυ Αιγαίου ολοκληρώθηκε μετά από έναν μαραθώνιο αρκετών ημερών, με μία πολύ μεγάλη επιτυχία για τον Ν.Ο. Αιγίου “Ο Ποσειδών”. Το PHOINIX GRE 1649 με 5μελές πλήρωμα και κυβερνήτη τον προπονητή του Ομίλου στο Αίγιο, Γιώργο Χριστόπουλο (και τους Δημητρίου Χαράλαμπο, Τομαρά Νεκτάριο, Τομαρά Κων/νο, Χριστοπούλου Παναγιώτα) έλαβε μέρος για πρώτη φορά στον μεγάλο αυτό αγώνα με βασικό στόχο τον τερματισμό σε όλες της ιστιοδρομίες, αλλά τελικά κατάφερε να αποσπάσει την 3η θέση της Γενικής κατάταξης στην κατηγορία Sport!

Κάλυψε με άριστη τακτική τα 400 ναυτικά μίλια, με πολύ κόπο και κούραση για το πλήρωμα, χωρίς βάρδιες και πολύ ξενύχτι, με ανέμους εντάσεως απο 7 έως 32 knots!

“Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την επιτυχία μας αυτή, για εμάς, για τον όμιλό μας και για το Αίγιο και όλη την Αιγιάλεια” δήλωσε μετά τις απονομές που έγιναν στη ναυτική Διοίκηση Αιγαίου, ο Γιώργος Χριστόπουλος.

Το σκάφος της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων «Pega», με κυβερνήτες τους Δημήτρη Σουβαλτζή και Θοδωρή Τσουλφά, ήταν πρώτο στην γενική κατάταξη. Το «Βullet – Encode» με κυβερνήτες τους Δημήτρη Δεληγιάννη και Σίμο Καμπουρίδη, μπορεί να ήταν το πιο γρήγορο στην τελευταία κούρσα, όμως τερμάτισε στη δεύτερη θέση της γενικής με 20 β.π.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr