background img
banner
banner

Θέλει Τέμενη για προετοιμασία η Α.Ε. Φοίνικας / Ζήρια

ΑΝΤΙΔΡΑ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΕΜΕΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΝΠΔΔ

Δυσκολεύτηκαν στην ομάδα της Τέμενης, να …χωνέψουν την απόφαση του Νομικού Προσώπου, να οριστεί το γήπεδο της Τέμενης για τις ανάγκες προετοιμασίας στο σωματείο Φοίνικα / Ζήρια. Όταν, όπως υποστηρίζουν από το σωματείο του Αστέρα, είχαν ήδη κατατεθεί προ 20ημέρου στο Νομικό Πρόσωπο να δρομολογηθούν κάποιες διορθωτικές κινήσεις στο γήπεδο, που έχρηζαν άμεσης τακτοποίησης, ακόμα και για την υγεία των ποδοσφαιριστών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση, διαμαρτυρία, καθώς και η αίτηση που κατατέθηκε στο Νομικό Πρόσωπο για την παραχώρηση γηπέδου, μέχρι την αποκατάσταση των αναγκαίων έργων στο γήπεδο της Τέμενης:

«Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε την απόφαση του απερχόμενου προέδρου του Νομικού Προσώπου του Δήμου Αιγιαλείας κ. Περικλή Παπαγιαννακόπουλου λίγες ώρες πριν εκπνεύσει η θητεία του να “ξενιτευτεί” η ομάδα Σαλμενίκο-Ζήρια είκοσι χιλιόμετρα παρακάμπτοντας πέντε γειτονικά γήπεδα. Διαμαρτυρόμαστε έντονα για τη παραπάνω απόφαση γιατί το γήπεδο της Τέμενης στερείται ολοκλήρωσης δικτύου αποχέτευσης με ότι συνεπάγεται για την ασφάλεια των αθλητών με άθλιο αγωνιστικό χώρο γεγονός που το είχαμε επισημάνει στον ίδιο εδώ και περίπου είκοσι ημέρες και αντιμετωπίστηκε αδιάφορα. Μας βρίσκει δε λίγες ώρες πριν καταθέσουμε αίτημα για κλείσιμο του γηπέδου και μεταφορά των αγωνιστικών δραστηριοτήτων της ομάδας μας σε άλλο γήπεδο με την ελπίδα να μην μας ορίσει το γήπεδο των …Καμαρών ή της Ακράτας με το ίδιο σκεπτικό που αντιμετωπίστηκε και η ομάδα της Ζήριας και να μην βρεθούμε και εμείς στην ίδια δυσάρεστη θέση που βρέθηκε και η ομάδα της Ζήριας να εκδώσουμε καινούργιο δελτίο τύπου με αναφορά για το ξενιτεμό της ομάδας μας.»

Τι αναφέρει η αίτηση προς το ΝΠΔΔ

«Κύριοι,
Μετά την υπομονή που κάναμε τη περασμένη βδομάδα για την ολοκλήρωση της αποχέτευσης των αποδυτηρίων και τη κοπή του γκαζόν στον αγωνιστικό χώρο που είχε σαν αποτέλεσμα τη διακοπή των προπονήσεων το Σάββατο 24-8 και τη Κυριακή 25-8 διαπιστώσαμε ότι η παραμονή της ομάδας μας στο χώρο του γηπέδου της Τέμενης είναι επικίνδυνη για την υγεία των αθλητών μας .

Σας παρακαλούμε να μας ορίσετε άμεσα γήπεδο για τη συνέχιση της προετοιμασίας του Α.Ο. Αστέρα Τεμένης και αυτονόητο είναι να μας παραχωρηθεί γήπεδο που είναι κοντά στη φυσική μας έδρα αποκλείοντας το γήπεδο Καμαρών ή Ακράτας που βρίσκονται στα Ανατολικά και Δυτικά όρια του Δήμου μας ,γιατί μια τέτοια απόφαση θα πρόσβαλε την κοινή λογική, αφού υπάρχουν ενδιάμεσα από πέντε άλλα γήπεδα.»

ΜΕ ΤΙΜΗ ΤΟ Δ.Σ.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr