background img
banner
banner

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Θύελλα Αιγίου – Ηρακλής Π. 3-0

Αμφίρροπο ξεκίνησε το παιχνίδι στο Στάδιο, με τον φιλοξενούμενο Ηρακλή Π. να παρουσιάζεται βελτιωμένος συγκρίνοντας την πρεμιέρα με τον Παναιγιάλειο.
Πρώτη καλή ευκαιρία είχε η Θύελλα με τον Φιλιππάτο που αποκρούστηκε στο 6΄, από τον Μυλωνόπουλο.

Την επιθετική λύση στους γηπεδούχους έδωσε ο Μεμάγκας στο 31΄, όταν ανακόπτοντας την σέντρα του Αρβανίτη με το κεφάλι, έστειλε την μπάλα στην εστία της ομάδας του. Το 1-0 δόθηκε με καθυστέρηση, αφού ο βοηθός Βασιλόπουλος είχε υποδείξει οφσάιτ, αλλά στη συνέχεια το μέτρησε κατόπιν διαβούλευσης με τον διαιτητή Χρονά .

Πολλές επιθετικές ενέργειες κατέγραψε στο ενεργητικό της η Θύελλα στο β΄ ημίχρονο. Είχε το 2-0 με το πέναλτι που κέρδισε ο Γκοτσόπουλος από τον Λιακόπουλο και εκτέλεσε εύστοχα στο 53΄ ο Αρβανίτης και το 3-0 με εντυπωσιακή κεφαλιά του Διαμαντόπουλου, στην παράλληλη σέντρα του Μουρτίκα στο 83΄.

Χάθηκαν κλασικές ευκαιρίες για ένα μεγαλύτερο σκορ, βασικά η Θύελλα πήρε το «τρίποντο» που ήθελε.

ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΙΟΥ (Κ. Αθανασίου): Ασημακόπουλος, Ραμπούσγια, Παξιμάδης, Κόλα, Αθανασίου, Φιλιππάτος (76’ Μακρυγιαννάκης), Γκοτσόπουλος, Σωτηρόπουλος (56’ Τζιτζιφάκος, Λαμπίρης (54’ Διαμαντόπουλος), Αρβανίτης, Μητρόπουλος (65΄ Μουρτίκας).

ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΑΤΡΩΝ (Κ. Λάζαρης): Μυλωνόπουλος, Σουλιώτης (56’ Μπερτσουκλής), Μεμάγκα, Μαργώνης (82’ Μπόσμος), Λιακόπουλος (65’ Ανδρεόπουλος), Ζανδραβέλης (76’ Τασιόπουλος), Χριστόπουλος, Ζ. Νιάχος, Σοφούλης. Χ. Νιάχος, Μαντάς.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr