background img
banner
banner

Εντυπωσίασαν οι Λύκαινες στην πρεμιέρα (5-0)

Με… κεκτημένη ταχύτητα από την περυσινή χρονιά ξεκίνησαν και το φετινό πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής οι Λύκαινες Αιγιάλειας. Σε ένα παιχνίδι που ήταν επιθετικός μονόλογος από την αρχή μέχρι το τέλος επικράτησαν στο δημοτικό στάδιο Αιγίου της Δόξας Ζακύνθου με 5-0 χάρη σε τέρματα που πέτυχαν οι Παπαπέτρου (2), Έρδα (2) και Φατσιά. Το παιχνίδι ουσιαστικά τελείωσε από το πρώτο ημίχρονο όταν η ομάδα της Αιγιάλειας πέτυχε τα τέσσερα από τα πέντε τέρματά της.

Το σκορ άνοιξε στο 2΄ η Παπαπέτρου, το 2-0 πέτυχε η Φατσιά, η νεοαποκτηθείσα από τη Νίκη Προαστίου Κατερίνα Έρδα… άνοιξε λογαριασμό “γράφοντας” το 3-0 για να έρθει πάλι η Παπαπέτρου με δεύτερο προσωπικό γκολ να διαμορφώσει το 4-0 του πρώτου ημιχρόνου. Η Κατερίνα Έρδα με το δεύτερο δικό της γκολ στην επανάληψη έβαλε το “κερασάκι στην τούρτα” διαμορφώνοντας το τελικό 5-0.

Η έμπειρη επιθετικός από τη στιγμή που η Νίκη Προαστίου αποφάσισε να μην κατέβει φέτος στο πρωτάθλημα, επέλεξε να αγωνιστεί στις Λύκαινες και από την πρώτη αγωνιστική έδειξε ότι θα αποτελέσει μεγάλο επιθετικό ατού της ομάδας. Καλύπτοντας και την απουσία της Αλεξίας Παπαδοπούλου (πρώτη σκόρερ του ομίλου πέρυσι με 22 γκολ) που όπως είναι γνωστό πήρε μεταγραφή για τον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης , ομάδα που αγωνίζεται στην Α΄ Εθνική.

ΛΥΚΑΙΝΕΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ (Β. Παπαιωάννου): Βασιλείου, Δ. Νικολάου, Παπαδοπούλου, Κοντογιάννη, Ευγενοπούλου, Χ. Νικολάου, Γιαννοπούλου, Παπαπέτρου, Φατσιά, Λαλιώτη, Έρδα (Σταματοπούλου, Λ. Μητροπούλου, Καρβέλα, Λιακοπούλου).

 


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr