background img
banner
banner

Και επίσημα στις 31 Ιανουαρίου…

ΟΡΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Πρόσω ολοταχώς για τις εκλογές οδεύουν στον Εμπορικό, Εισαγωγικό και Επιχειρηματικό Σύλλογο Αιγιαλείας. Η τελική ημερομηνία Γενικής Συνέλευσης ορίστηκε στις 22 Ιανουαρίου και οι εκλογές ορίστηκαν για τις 31 του μήνα… Ήδη ο σύλλογος βρίσκεται σε προεκλογική τροχιά με τους τόνους της αντιπαράθεσης να ανεβαίνουν…

Στην πρόσκληση της Γενικής Συνέλευσης αναφέρονται τα εξής: «Αγαπητοί/ες Συνάδελφοι, Σας καλούμε στην Γενική Συνέλευση του Εμπορικού Εισαγωγικού & Επιχειρηματικού Συλλόγου Αιγιαλείας , την Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2020, και ώρα 19:30 στα γραφεία του Συλλόγου μας (Ι. Μεσσηνέζη 5,1ος όροφος, γραφείο Νο 21). Εάν δεν επιτευχθεί η απαιτούμενη από τον νόμο και το καταστατικό απαρτία, η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί στις 15 Ιανουαρίου 2020, την ίδια ώρα και στο ίδιο χώρο.

Εάν και κατά την δεύτερη σύγκληση δεν επιτευχθεί η απαιτούμενη απαρτία, η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί οριστικά με καταληκτική ημερομηνία στις 22 Ιανουαρίου, την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο. Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης, είναι: Έναρξη εργασιών- Εκλογή Προεδρείου Γ.Σ. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής για τις αρχαιρεσίες του Συλλόγου μας, στις 31/01/2020, ημέρα Παρασκευή και από ώρα 10:00π.μ έως 19:00».


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr