background img
banner
banner

Με περισσότερους από 2.500 καρναβαλιστές!

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΠΙΟ ΚΕΦΑΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ

Το Αίγιο γιορτάζει τις αποκριές με την πιο πολύχρωμη καρναβαλική παρέλαση και ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων, αρχής γενομένης από αυτή την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου, όπου διοργανώνεται το μεγαλύτερο και πιο φαντασμαγορικό Παιδικό Καρναβάλι! Η διοργανώτρια Ένωση Συλλόγων Γονέων Αιγιάλειας όχι μόνο σήκωσε ψηλά τον πήχη αλλά ξεπέρασε κάθε προσδοκία, με τον αριθμό των συμμετοχών να ξεπερνά κατά πολύ τις 2.500!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Έξυπνα θέματα, ευφάνταστες στολές, χιουμοριστική διάθεση και πειράγματα, παιδιά και γονείς, όλοι μαζί θα δημιουργήσουν ένα πολύχρωμο χαρούμενο μωσαϊκό στους δρόμους του Αιγίου. Ένα ψηφιδωτό χαράς, ανεμελιάς και κεφιού που φιλοδοξεί φέτος και να… βγάλει από το σπίτι ακόμη και τους πιο απαισιόδοξους, σκορπώντας όμορφη διάθεση σε κάθε γωνιά της πόλης. Το… ραντεβού έχει δοθεί στις 11.00 το πρωί στην πλατεία Αγίας Λαύρας. Όπως έκανε γνωστό στο protionline.gr ο πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Μένιος Κουτρόπουλος, συνολικά 26 γκρουπ θα λάβουν συμμετοχή με τους καρναβαλιστές να ξεπερνούν κατά πολύ τους 2.500. ΄΄Φιλοδοξούμε να διοργανώσουμε το μεγαλύτερο, πολυπληθέστερο και πιο κεφάτο καρναβάλι που έγινε ποτέ στην περιοχή. Θέλουμε τα νιάτα του δήμου μας να σκορπίσουν χαρά και αισιοδοξία. Εμπνευστήκαμε, δημιουργήσαμε και σκοπεύουμε να χαρούμε όλοι αυτή τη σπουδαία υπαίθρια γιορτή για την πόλη μας΄΄, ανέφερε ο κ. Κουτρόπουλος.

Κάλεσμα από τον πρόεδρο της Ένωσης Συλλόγων Γονέων

Παράλληλα, τόνισε: ΄΄Καλούμε όλους τους Αιγιαλείς αυτή την Κυριακή να βγουν στους δρόμους, να χαρούν μαζί με την νεολαία, να διασκεδάσουν και να ξεφύγουν από τη δύσκολη καθημερινότητα. Θέλουμε να προσφέρουμε στους νέους και στην Αιγιάλεια. Οι γονείς έχουμε όραμα όχι μόνο για τα παιδιά μας αλλά και για την περιοχή στην οποία μεγαλώνουν. Πρέπει να είμαστε όλοι εκεί!΄΄.

Να σημειωθεί ότι η παρέλαση ξεκινά από την πλατεία Αγ. Λαύρας με φορά προς τα πάνω και κατάληξη στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων. Εκεί θα γίνει επίδοση αναμνηστικών συμμετοχής σε όλα τα γκρουπ, σε κλίμα πανηγυρικό. Γιατί, όπως τονίζει ο πρόεδρος της Ένωσης, ΄΄σημασία δεν έχει ποιος κερδίζει τις εντυπώσεις. Αυτό είναι υποκειμενικό. Σημασία έχουν η συμμετοχή, η συνεργασία και το κέφι΄΄.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr