background img
banner
banner

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: Γλίτωσαν τα χειρότερα Θύελλα Π. και Διαγόρας

ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΥΝ ΤΡΙΠΛΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ ΤΟ 2020-2021

Ήρθε ξαφνικά και απρόσμενα. Κλείδωσε τον κόσμο στα σπίτια του, τις επιχειρήσεις, τα μαγαζιά και τις μετακινήσεις, έπαψε τα αθλήματα στην πιο κρίσιμη στιγμή τους. Οι αγώνες μπαράζ για άνοδο και υποβιβασμό δεν έγιναν ποτέ, ο φίλαθλος κόσμος ξέχασε τα γήπεδα, έχοντας να φροντίσει την υγειά του και την οικογένειά του.

Έχουμε εισέλθει σε μια ύφεση της «κορωνοπανδημίας», το κακό μοιάζει να απομακρύνεται, εισάγοντας στη θέση του όμως ένα άλλο κακό. Κι αν το μεν πρώτο παίρνει κάποια γιατριά, το καινούριο δεν δέχεται περίθαλψη και παυσίπονα.

Ο λόγος για τον οικονομικό …ιό που έχει καταφθάσει με ταχύτητα, απειλώντας να περιορίσει αισθητά την όλη δράση των πρωταθλημάτων και γενικότερα του αθλητισμού και της κοινωνίας, σε μια «καραντίνα» χωρίς χρονικά όρια.

Ξεκινώντας σε ότι αφορά το νομό μας από την Παναχαϊκή, θα καταλήγαμε ότι μόνο ευνοημένη βγήκε η Πατρινή ομάδα από την απρόσμενη λήξη των πρωταθλημάτων. Στόχους ανόδου δεν μπορούσε να έχει, γλίτωσε και τα έξοδα μετακινήσεων και συντήρησης του σωματείου.

Στην Γ΄ Εθνική, η παραμονή της Θύελλας Πατρών και του Διαγόρα Βραχνεϊκων, ήταν ότι καλύτερο για τους δυο εκπροσώπους της περιοχής μας. Αν συνέχιζε κανονικά το πρωτάθλημα στον Γ΄ όμιλο, στην καλύτερη περίπτωση θα υποβιβαζόταν ο ένας από τους δυο.

Πλέον εξασφάλισαν την παραμονή τους για την ερχόμενη σεζόν, αφήνοντας για τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα τους ύστατους της βαθμολογίας: Παναργειακό, Ολυμπιακό Ζαχάρως και Πανηλειακό. Την γλίτωσε ο …τυχερός Πανγυθεατικός, έχοντας μόνο μαθηματικές ελπίδες για να παραμείνει, εισχωρώντας έτσι με εύνοια στην απόφαση της ΕΠΟ.

Καλά ήσαν τα νέα και για το νησί της Κρήτης, αφού θα κερδίσουν την άνοδο οι πρωταθλητές και δευτεραθλητές των 4 Ενώσεων, ενώ παράλληλα δεν θα υπάρξει υποβιβασμός, σχηματίζοντας πλέον πρωτάθλημα 16 ομάδων.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr