background img
banner
banner

Τα σχέδια για ΔΣ, ρόστερ και τεχνική ηγεσία

ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΣΤΗ Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τα σωματεία της Αιγιάλειας μπήκαν για τα καλά σε μια εποχή προγραμματισμού και τελικών αποφάσεων για την ερχόμενη ποδοσφαιρική σεζόν. Ακόμα είναι άγνωστο το πότε θα ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα, όμως τα σωματεία χαράσουν …στρατηγική αφού θα πρέπει να κινηθούν ανάλογα με τους στόχους που έχουν, αλλά και το …πορτοφόλι που διαθέτουν.

Αλήθεια είναι ότι αυτό το καλοκαίρι δεν προσφέρεται για πολλά πράγματα. Πολλά προηγήθηκαν, ο φόβος για μια νέα κορωνοκαραντίνα δεν λέει να κοπάσει, οφείλουμε να πορευθούμε με τα δεδομένα. To protionline.gr επισκέφτηκε τις διοικήσεις των έξι σωματείων της Β΄ κατηγορίας που θα εκπροσωπήσουν την Αιγιάλεια τη νέα σεζόν και αποκαλύπτουν σήμερα τα σχέδιά τους για το ΔΣ, το ρόστερ και την τεχνική ηγεσία τη νέα περίοδο.

Ηλίας Κουνάβης: «Χωρίς αλλαγές ΔΣ και τεχνική ηγεσία»

Ο πρόεδρος της Αβύθου 2017, τόνισε την διοικητική και προπονητική σταθερότητα που υπάρχει τα τελευταία χρόνια στο σωματείο, γεγονός που φανερώνει την ικανοποίηση που λαμβάνουν μέσα από συνεργασίες οι οποίες εκφράζουν την φιλοσοφία της ομάδας.

Διοίκηση: «Στο διοικητικό κομμάτι τα πράγματα παραμένουν ως έχουν την τελευταία τριετία. Το συμβούλιο παραμένει το ίδιο, δηλαδή ανοιχτού τύπου, νεανικό και με το ίδιο σύστημα λήψης αποφάσεων, το οποίο βασίζεται στο σύνολο και όχι στο άτομο. Μεγάλη βοήθεια για εμάς την φετινή χρονιά θα είναι η προσθήκη στο Δ.Σ. του μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστή μας Γιώργου Σταματόπουλου, ο οποίος πιστεύω θα μας βοηθήσει πάρα πολύ με την εμπειρία του αλλά και τη ποδοσφαιρική λογική του, στη διαχείριση του ανδρικού τμήματος και στις μεταγραφές.»

Ρόστερ: «Στο ρόστερ μιας και φέτος είναι μια χρόνια όπου η ακαδημία μας δεν μπορεί να μας “δώσει” κάποια παιδιά λόγω των μικρών ηλικιακά τμημάτων θα κινηθούμε για κάποια έμπειρα παιδιά για να πλαισιώσουν το ήδη υπάρχον νεανικό ρόστερ, τα οποία βέβαια θα επιλέξει ο προπονητής και θα ταιριάζουν στην φιλοσοφία του συλλόγου. Έχουμε κάνει ήδη κάποιες επαφές αν και είναι αρκετά νωρίς για να λάβουμε συγκεκριμένες απαντήσεις.  Προσωπική μου διαίσθηση η οποία πηγάζει από τα μηνύματα που λαμβάνω μιλώντας με ποδοσφαιριστές είναι ότι θα έχουμε κάποιες καλές προσθήκες μιας και το πλάνο μας και η λογική μας έχει αρχίσει να αποδίδει πράγμα που κάνει την ομάδα όλο και πιο ελκυστική προς τα έξω. Να σημειώσω ότι από το περσινό ρόστερ έχουμε επικοινωνήσει με όλους και δεν θα υπάρξει καμία αποχώρηση, πράγμα που θεωρώ την μεγαλύτερη επιτυχία της ομάδας. Μοναδική μας εκκρεμότητα οι δανεικοί, οι οποίοι θέλουν να ανανεωθεί ο δανεισμός τους αλλά φυσικά πρώτα θα μιλήσουμε με τις ομάδες τους.»

Προπονητής: «Εδώ τα πράγματα είναι απλούστερα. Έχουμε την τύχη να έχουμε πρώτα φίλο μας και μετά συνεργάτη μας, Λεωνίδα Κατσαρέλια, έναν από τους καλύτερους προπονητές της Αιγιάλειας, κάτοχο διπλώματος UEFA B αλλά και με απίστευτη όρεξη για συνεχή ανάπτυξη προσωπική και συνολική. Ταυτιζόμαστε απόλυτα μαζί του ποδοσφαιρικά, είναι μέσα σε όλες τις αποφάσεις και έχει και λόγο.  Έχει τον απόλυτο λόγο στο ποδοσφαιρικό κομμάτι και θα φροντίσουμε φέτος όπως κάνουμε κάθε χρόνο να του παρέχουμε ότι περισσότερο μπορούμε στο μετρο του δυνατού. Για να σας δώσω να καταλάβετε ο μέσος χρόνος που μας παίρνει κάθε χρόνο για να ανανεώσουμε την συνεργασία μας με τον Λεωνίδα είναι 2-3 λεπτά. Συνεπώς συνεχίζουμε για τέταρτη χρονιά μαζί.»

Τάκης Παναγόπουλος: «Αλλαγές σε όλα τα επίπεδα»

Ο αντιπρόεδρος Τάκης Παναγόπουλος, αποκαλύπτει τις αρκετές αλλαγές που αναμένονται να πραγματοποιηθούν στον Φοίνικα / Ζήρια, αφού εκτός από τον νέο πρόεδρο, θα πρέπει να προσληφθεί. νέος προπονητής. Σημαντικές εκκρεμότητες στο σωματείο της Δυτικής Αιγιάλειας, που ετοιμάζεται να δραστηριοποιηθεί σε εύλογο χρόνο.

Διοίκηση: «Σίγουρα η νέα χρονιά θα έχει πολλές αλλαγές για εμάς. Η παραίτηση του προέδρου είναι πρόσφατη, νομίζω δε, ότι δεν έχει επισήμως καν υποβληθεί σε ΔΣ. Λόγω της απουσίας μου εκτός νόμου για επαγγελματικούς λόγους δεν έχω γνώση όλων των γεγονότων. Από μέρους μου είμαι βέβαιος ότι θα υπάρξουν πολλές αλλαγές την νέα περίοδο.. Σε όλα τα επίπεδα.. Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη.»

Ρόστερ: «Πιστεύω και εύχομαι να παραμείνουν τα δικά μας παιδιά που αποτελούν σημαία για την ομάδα μας και τα αγαπάνε όλοι μας. Ελπίζω να παραμείνουν και κάποια νέα παιδιά με μέλλον, παρακαταθήκη της συνεργασίας μας με τον κόουτς κο Καρατζά.»

Προπονητής«Σχετικά με το θέμα της τεχνικής ηγεσίας, θα ασχοληθούμε αφού ολοκληρωθούν οι διαδικασίες για το νέο διοικητικό συμβούλιο.»

Πάνος Κουτρόπουλος: «Δίνουμε βάση σε εγκαταστάσεις και Ακαδημίες»

Ο νεοεκλεγείς πρόεδρος του Αστέρα Τέμενης, μιλά για τις λειτουργικές εγκαταστάσεις της Τέμενης, το ποιοτικό έμψυχο υλικό της περιοχής και τη νέα συνεργασία του Αστέρα με τον Παναθηναϊκό.

Διοίκηση: «Είχαμε εκλογές φέτος, τέλος Μαΐου, προκειμένου με την παρουσία Δικαστικού Αντιπροσώπου να εναρμονιστεί το σωματείο με τις οδηγίες της Γ. Γ. Α.. Στη νέα διοίκηση ανέλαβα τη θέση του προέδρου, είχαμε μερική ανανέωση του Δ. Σ., το οποίο αποτελείται κυρίως από ανθρώπους από την Τέμενη και συγχρόνως έμπειρους στα Διοικητικά.
Στόχος είναι να δοθεί βάρος στις Ακαδημίες της ομάδας, που αποτελούν το μέλλον για το σύλλογο. Ήδη προχωρά η ανακαίνιση του γηπέδου 7Χ7 της ομάδας και ο Αστέρας ανήκει πλέον στη μεγάλη οικογένεια του Παναθηναϊκού, αφού ανακοινώθηκε ήδη ως μία από τις σχολές του Π. Α. Ο.»

Ρόστερ: «Στο ρόστερ θα έχουμε την εξέλιξη κάποιων νεαρών ποδοσφαιριστών από τις Ακαδημίες στη μεγάλη ομάδα, θα υπάρξει ανανέωση και χαμηλότερος μέσος όρος ηλικίας. Επίσης, έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον κάποιοι αθλητές να έρθουν στην ομάδα, εκτιμώντας τη διοικητική και προπονητική σταθερότητα, καθώς και τις αθλητικές εγκαταστάσεις που λειτουργεί η ομάδα, αφού χρησιμοποιεί 2 γήπεδα, το ένα με χόρτο και το άλλο πλαστικό.»

Προπονητής: Το Προπονητικό team αποτελείται από τους Αντώνη Μπάλα και Γιώργο Ρότσκα, που καλύπτουν με την εμπειρία και τις γνώσεις τους το κομμάτι προπονητή – γυμναστή . Φυσικά η εξέλιξη των Ακαδημιών και οι ανάγκες επιτρέπουν και τη διεύρυνση της ομάδας των προπονητών, κάτι που θα ανακοινωθεί μετά το ποδοσφαιρικό σεμινάριο του Ιουλίου υπό την αιγίδα του Παναθηναϊκού.

Ανδρέας Νιγιάννης: Αποφάσεις από το νέο ΔΣ»

Ο πρόεδρος του Αχιλλέα Καμαρών κρατάει μικρό …καλάθι, όσο δεν έχει ολοκληρωθεί οι διαδικασίες για το νέο Δ.Σ.

Διοίκηση:  «Αν και με το απερχόμενο Δ.Σ υπήρχε πολύ καλή συνεργασία, πρέπει να γίνουν κάποιες αλλαγές και να μπουν στη Νέα Διοίκηση κάποια άτομα που θα διαθέτουν περισσότερο χρόνο αλλά και οικονομική βοήθεια για το καλό της ομάδας μας.»

Ρόστερ: «Το ρόστερ είναι θέμα της νέας διοίκησης, αλλά πιστεύω ότι ανάλογα με τους στόχους θα πρέπει να γίνουν κάποιες προσθήκες. Αποφάσεις θα παρθούν αφού πρώτα ολοκληρωθούν οι επαφές με το υπάρχον έμψυχο υλικό, αλλά και κατόπιν της πρόθεσης που θα έχει η τεχνική ηγεσία, για να προωθήσει στην ομάδα, κάποια νέα παιδιά από την Ακαδημία.»

Προπονητής: «Η νέα Διοίκηση θα είναι αυτή που θα πάρει την κρίσιμη απόφαση για τον προπονητή».

Σάκης Χηνής: «Παραμένει το ΔΣ, επεξεργαζόμαστε τα υπόλοιπα»

Ο πρόεδρος της Φλόγας Ροδιάς Σάκης Χηνής, μας παραπέμπει στην καλή συνεργασία των μελών της διοίκησης, εστιάζει το ενδιαφέρον και την προσπάθεια του σωματείου, να μην ξεφεύγει από τη φιλοσοφία που του πρωταγωνιστή

Διοίκηση: «Τα μέλη του ΔΣ του ΑΟ Φλόγα Ροδιάς, παραμένουν αμετακίνητα στις θέσεις τους. Η φιλική διάθεση ανάμεσά τους είναι η ειδοποιός διαφορά που μας κάνει ακόμα και όταν διαφωνούμε να συμφωνούμε. Αυτή η ενότητα είναι η συνταγή που μας έχει αναγάγει σε μια από τις ιστορικότερες ομάδες της Αιγιάλειας.»

Προπονητής: «Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχουμε πάρει τις τελικές μας αποφάσεις. Έχουμε εισέλθει σε μια νέα εποχή με αυξημένες απαιτήσεις στο έμψυχο υλικό της μεγάλης ομάδας και των Ακαδημιών. Τα θέματα αυτά έχουμε συζητήσει με τον προπονητή μας Μιχάλη Τρίψα, που είχαμε μια επιτυχημένη συνεργασία, πριν παρθούν από τις δυο πλευρές οι τελικές αποφάσεις. Αν όλα πάνε καλά, με χαρά να συνεχίσουμε μαζί. Αν όχι θα αναγκαστούμε να καλύψουμε τις φετινές αλλαγές της φιλοσοφίας μας, με κάποιον άλλο στον πάγκο της ομάδας. Όπως και να καταλήξει, οι σχέσεις μας θα παραμείνουν φιλικές.»

Ρόστερ: «Το περυσινό έμψυχο υλικό της ομάδας μας, είχε αποδεδειγμένα μια επιτυχημένη πορεία και μας γέμισε ικανοποίηση. Λογικό λοιπόν είναι να γίνει μια προσπάθεια ώστε να διατηρηθούν στις θέσεις τους οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές και σε συνεργασία με τον προπονητή μας, να αναζητήσουμε μια ενίσχυση, πάντα στο μέτρο του δυνατού».

Θανάσης Σπυρόπουλος: «Οι έμπειροι να στηρίξουν τους νέους παίκτες»

Ο πρόεδρος του Απόλλωνα Αιγίου περιμένει τη λήξη της θητείας του ΔΣ, θέλει να αποκτήσει η ομάδα ένα ποιοτικό «χαρμάνι» έμπειρων και νέων ποδοσφαιριστών, δεν συζητά για αλλαγή στην τεχνική ηγεσία

Διοίκηση: «Στο κομμάτι της διοίκησης δεν θα έχουμε αλλαγές σε πρόσωπα. Άλλωστε η θητεία του συγκεκριμένου διοικητικού συμβουλίου λήγει σε ένα χρόνο και θεωρείται επιτυχημένο. Θα γίνει μόνο μια προσπάθεια εγγραφής νέων μελών για να ενισχύσουν το έργο της διοίκησης.»

Ρόστερ: «Σε ότι αφορά το έμψυχο δυναμικό της ομάδας, θα γίνει προσπάθεια να παραμείνουν κάποιοι έμπειροι παίκτες για να στηρίξουν την προσπάθεια των νεαρών παιδιών που προέρχονται από τις ακαδημίες του συλλόγου που και φέτος θα είναι ο βασικός πυλώνας της ομάδας. Ήδη από την χρονιά που πέρασε μπήκαν αρκετά παιδιά στην πρώτη ομάδα και την επόμενη σεζόν αναμένεται να μπουν περισσότερα. Φυσικά συνεχίζουμε την συνεργασία μας με τις ακαδημίες, που μας αφήνουν αισιοδοξία και υποσχέσεις για τη συνέχεια.»

Προπονητής: «Στην πρώτη ομάδα και υπεύθυνος ακαδημιών θα συνεχίσει να είναι ο Γιάννης Παλαιολογόπουλος ο οποίος είναι άλλωστε και η ψυχή της ομάδας μας.  Με την τεράστια εμπειρία που διαθέτει, μπορεί να δίνει κατευθύνσεις και στους συνεργάτες του, αφού η εκπαίδευση των νεαρών αθλητών, είναι ένα ιδιαίτερο κεφάλαιο.»


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · · · · · · · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr