background img
banner
banner

Ευελπιστούν από μέρα σε μέρα να ξεπεραστεί ο «σκόπελος» της ΔΕΗ

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓ. ΛΑΥΡΑΣ – ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΟΥΤΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Την ανησυχία έτσι όπως του μεταφέρεται καθημερινά από πολίτες και επαγγελματίες για την πορεία των εργασιών στο έργο της ανάπλασης της πλατείας Αγίας Λαύρας, επισήμανε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Χρήστος Γούτος, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Αιγιαλείας, την περασμένη Τρίτη. Μάλιστα, ο επικεφαλής της παράταξης «Αιγιάλεια Αύριο» αναφέρθηκε στο γεγονός ότι δεν έχουν δοθεί συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα για το έργο, τονίζοντας πως προχωρά με… ρυθμούς χελώνας.

Απαντήσεις έλαβε από τον εντεταλμένο σύμβουλο του δήμου για Τεχνικά Έργα Βασίλη Χριστόπουλο, ο οποίος είπε: ΄΄Έχουμε προχωρήσει από τον σχεδιασμό στην υλοποίηση του έργου ανάπλασης των πλατειών και των περιμετρικών οδών, και όπως είναι λογικό συναντάμε διάφορα προβλήματα, διότι είναι άλλο να σχεδιάζουμε κι άλλο να υλοποιούμε.
Όπως γνωρίζετε, άλλος σχεδίασε το έργο κι άλλος εκπόνησε τη μελέτη. Καλούμαστε τώρα να διευθετήσουμε το θέμα των δικτύων της ΔΕΗ στο πάνω αλλά και στο κάτω μέρος της πλατείας, το οποίο εφόσον ξεπεραστεί, θα προχωρήσει το έργο μέσα στην πλατεία. Την περασμένη εβδομάδα είχαμε σύσκεψη με τη συμμετοχή του διευθυντή της Τεχνικής Υπηρεσίας, του προϊστάμενου της ΔΕΗ Αιγίου και ευελπιστώ να δοθεί λύση για το θέμα των δικτύων σήμερα αύριο΄΄.

Ο κ. Χριστόπουλος αναφέρθηκε και στο ετοιμόρροπο κτίριο του Κουβέλειου Κληροδοτήματος το οποίο βρίσκεται επί της οδού Ασ. Φωτήλα για το οποίο τόνισε πως η κατεδάφισή του θα υλοποιηθεί ίσως την άλλη εβδομάδα.

Ανέφερε ακόμη πως μόλις πέσει, θα γίνει η ασφαλτόστρωση της οδού. ΄΄Παρότι υπάρχουν συγκεκριμένες ημερομηνίες, προσπαθούμε να το επιταχύνουμε΄΄, ανέφερε χαρακτηριστικά.
Σε ό,τι αφορά την πλατεία, ο εντεταλμένος σύμβουλος του δήμου παραδέχθηκε πως υπάρχει καθυστέρηση, ωστόσο αναφέρθηκε στους… αστάθμητους παράγοντες, όπως για παράδειγμα κάποια μηχανολογικά θέματα σαν τις αντλίες που έκρινε η Τεχνική Υπηρεσία ότι πρέπει να εγκατασταθούν για να υποστηρίζονται οι λίμνες που προβλέπονται.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr