background img
banner
banner

ΠΓΣ: Γκέκας ‘’πακέτο’’ με τον επενδυτή

ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΤΕΛΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ 

Ότι είναι να γίνει να γίνει το συντομότερο θα πρέπει να είναι το σύνθημα στον Παναιγιάλειο, αφού στην προσωρινή διοίκηση γνωρίζουν πολύ καλά ότι η ομάδα είναι …φτωχή από κάθε άποψη.
Τα τελευταία χρόνια οι εξελίξεις δεν επέτρεπαν στον Αιγιώτικο Σύλλογο να λειτουργήσει ομαλά, με ηρεμία και σύμφωνα με τις απαιτήσεις που περικλείει η ιστορία της μελανόλευκης ομάδας.
Προχειρότητες της τελευταίας στιγμής και μετριότητες από την πίεση του χρόνου και την ανάγκη να τακτοποιηθούν οικονομικά και αγωνιστικά προβλήματα, δεν έφερναν τα ποθητά αποτελέσματα.

Ετοιμάζουν συνάντηση τα μέλη του ΔΣ

Τα μέλη της προσωρινής διοίκησης του Παναιγιάλειου προγραμματίζουν να συναντηθούν πριν το Πάσχα, με σκοπό να προετοιμάσουν τα επόμενα βήματα και το πλάνο της ομάδας. Η λογική θέλει τα μέλη του ΔΣ να αναλύουν την επόμενη μέρα από δυο διαφορετικές πλευρές.
Η μια περίπτωση περιέχει το σενάριο να παραμείνει ο Φάνης Γκέκας στην ομάδα και αυτό θα συμβεί αφού ακολουθήσει αίσιο τέλος στο ντιλ με τον υποψήφιο επενδυτή.
Η άλλη περίπτωση που απομένει να αναλυθεί με προσοχή από το ΔΣ, είναι το πώς θα λειτουργήσει ο Παναιγιάλειος αν ο υποψήφιος επενδυτής πάψει τελικά το ενδιαφέρον του για την ομάδα και τις δραστηριότητες που σχεδιάζει για την περιοχή μας στο τουριστικό τομέα.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr