background img
banner
banner

ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΙΓΙΟΥ: Έκοψαν πίτα με ευχές για μία ήσυχη χρονιά

Ημέρα ευχών για μία χρονιά ήρεμη χωρίς φωτιές και έκτακτα συμβάντα, ήταν η Πέμπτη 19 Ιανουαρίου για την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αιγίου. Πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και ακολούθησε καφές σε παραλιακό κατάστημα του Αιγίου.

Συγκεκριμένα, το πρωί επισκέφθηκε την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αιγίου ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερώνυμος, ο οποίος τέλεσε Αγιασμό και εν συνεχεία ευλόγησε και έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα, ευχόμενος τα καλύτερα στον διοικητή Γιώργο Κολοκοτσά και τους υπαλλήλους της Υπηρεσίας, το έργο των οποίων είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητο για την τοπική κοινωνία. Σημειώνεται ότι την περίοδο αυτή, στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Αιγίου υπηρετούν συνολικά 44 άτομα τα οποία αυξάνονται τους θερινούς μήνες με το εποχικό προσωπικό.

Ακολούθως, μετέβησαν στο café Cityzen, εκεί όπου γεύτηκαν τη νόστιμη πίτα και αντάλλαξαν ευχές. Ο διοικητής κ. Κολοκοτσάς είπε πως ήταν μία εθιμοτυπική συνάντηση αλλά καθ’ όλα ουσιαστική συνάντηση. Να σημειωθεί ότι παρών ήταν και ο προϊστάμενος του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Ακράτας Ανδρέας Ζαφειρόπουλος.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr