background img
banner
banner

A.O. AIΓΙΑΛΕΩΝ: Το Σάββατο στο Αίγιο ο πρώτος “τελικός” με Άρη Θεσσαλονίκης

Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΝΙΚΗ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΕΛΠΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΑ PLAY OFFS

Μετά από τρεις αγωνιστικές, το Σάββατο (6.00) ο Α.Ο. Αιγιαλέων επιστρέφει στο κλειστό του Αιγίου με ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι, το πιο καθοριστικό (μέχρι το επόμενο), με αντίπαλο τον ιστορικό Άρη Θεσσαλονίκης. Η μεγάλη… αποχή από τους εντός έδρας αγώνες οφείλεται στο γεγονός, ότι μετά τον εκτός έδρας αγώνα με την Καλαμάτα μεσολάβησε το ρεπό του για να ακολουθήσει το ματς στη Σάμο με τον Κέρκη.

Μία ματιά στη βαθμολογία της pre league αρκεί για για να διαπιστώσει κανείς την κρισιμότητα του αγώνα και για τις δύο ομάδες που ισοβαθμούν στους 12 βαθμούς (μαζί με τον Πανερυθραϊκό) και απέχουν πέντε πόντους από τον πέμπτο της βαθμολογίας Ηρακλή, που είναι τελευταίος στη ζώνη των play offs. Ο Ηρακλής αυτή την αγωνιστική όμως έχει ρεπό, άρα θα παραμείνει στους 17 και με καθαρή νίκη στον αγώνα του Σαββάτου ο Α.Ο. Αιγιαλέων θα ανέβει στους 15 πλησιάζοντας στους 2 βαθμούς. Αξίζει να σημειωθεί, ότι την τελευταία αγωνιστική η ομάδα της Αιγιάλειας θα φιλοξενήσει τον Ηρακλή σε ένα ματς που ίσως κρίνει την πέμπτη θέση, μπορεί όμως και να είναι αδιάφορο βαθμολογικά.

Μέχρι τότε όμως, θα δώσει δύο ακόμη παιχνίδια, αμφότερα εκτός έδρας, με την πανίσχυρη ΑΕΚ και τον δυνατό Φλοίσβο, τον οποίο είχε νικήσει στο Αίγιο στον αγώνα του πρώτου γύρου με 3-0 σετ. Σε αυτό το ματς η αιγιώτικη ομάδα θα χρειαστεί βαθμό ή βαθμούς, γιατί ακόμη κι αν κερδίσει στο Αίγιο Άρη και Ηρακλή, οι 18 βαθμοί είναι σχεδόν βέβαιο ότι δεν θα του αρκούν για βρεθεί στην 5η θέση. Όμως, η προσπάθεια θα γίνει βήμα – βήμα και αυτό που προέχει είναι η “καθαρή” νίκη στο ματς του Σαββάτου κόντρα στον Άρη.

Όπως πάντα, πολλά πλούσια δώρα περιμένουν τους φίλους της ομάδας ενώ πλησιάζει και η στιγμή της κλήρωσης για το ηλεκτρικό ποδήλατο Ideal.

Υπενθυμίζουμε, ότι ακόμη κι αν ο ΑΟ Αιγιαλέων δεν καταφέρει τελικά να μπει στα play offs, η προσπάθεια για παραμονή θα συνεχιστεί στα play out όπου θα αναμετρηθούν οι ομάδες από 6-8 σε διπλούς αγώνες και από τις τέσσερις θα υποβιβαστεί στην Α2 Εθνική αυτή που θα τερματίσει στην τελευταία θέση.

Το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής

ΑΕΚ – ΑΣ Κέρκης

ΑΟ Αιγιαλέων – ΑΣ Άρης

ΑΣ Πανερυθραϊκός – ΑΟ Καλαμάτα 80

ΟΠΑΘ Περσέας – ΑΟ Φλοίσβος

Ρεπό ΝΓΣΘ Ηρακλής

Η βαθμολογία (σε 14 αγ.)

Καλαμάτα  34

ΑΕΚ  31

Κέρκης  28

Φλοίσβος  18

Ηρακλής  17

==============

AO Aιγιαλέων 12

Άρης 12

Πανερυθραϊκός 12

Περσέας 4


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr