background img
banner
banner

Έδωσε άλλη… πνοή στην ημέρα του Διακοπτού | ΦΩΤΟ

ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΕΦΙ Η ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΙΑΚΟΠΤΟΥ

Μεγάλη δυναμική παρουσιάζει το τελευταίο διάστημα ο Πολιτιστικός Σύλλογος Διακοπτού «Νέα Πνοή», πραγματοποιώντας τη μία αξιόλογη εκδήλωση μετά την άλλη. Έπειτα από την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας που πραγματοποίησε πριν λίγες ημέρες, διοργάνωσε τον ετήσιο χορό του- συναπάντημα που έγινε την Τετάρτη 1η Φεβρουαρίου το μεσημέρι, στην αίθουσα του ξενοδοχείου “Πανόραμα” στο Διακοπτό. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της τοπικής γιορτής του Διακοπτού και του πολιούχου του Αγ. Τρύφωνα.

Η δράση ξεκίνησε λίγο μετά τις 2.00 το μεσημέρι και διήρκησε μέχρι τις 8.00 το βράδυ περίπου, με τα μέλη του συλλόγου αλλά και τους φίλους του που συμμετείχαν στην γιορτή, να έχουν μία ιδιαιτέρως ευχάριστη διάθεση και θετική ενέργεια. Τα περίπου 90 άτομα που βρέθηκαν στον χώρο του εστιατορίου του ξενοδοχείου, σε συνδυασμό με το καλό φαγητό και τη ζωντανή χορευτική μουσική, ήταν, όπως αποδείχθηκε η «χρυσή συνταγή», για μία πλήρως επιτυχημένη εκδήλωση.

Το «παρών» στην όμορφη γιορτή έδωσαν μεταξύ άλλων, οι αντιδήμαρχοι Γιώργος Φραγκονικολόπουλος και Νίκος Καραΐσκος, ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Παναγιώτης Μαρινόπουλος, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Διακοπτού Σπήλιος Ρουφογάλης, ο πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Οδοντωτού Σιδηροδρόμου Γιάννης Καραπαναγιώτης, ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Τέμενης Αλέξης Σωτηρόπουλος, ο πρόεδρος του Συλλόγου Αλυκής Νίκος Παπαδόπουλος, καθώς και πλήθος φίλων του δραστήριο συλλόγου, που συμμετείχε με πολύ μεγάλο κέφι και ιδιαίτερα θετική «Πνοή».

Ευχές, υποσχέσεις και καλή διάθεση

Η πρόεδρος του συλλόγου Μαρία Αγγελοπούλου σε έναν σύντομο χαιρετισμό, ευχαρίστησε τον κόσμο για την καθολική συμμετοχή και ευχήθηκε τα καλύτερα για τη νέα χρονιά ενώ αμέσως μετά πήραν το λόγο ο αντιδήμαρχος Νίκος Καραΐσκος αλλά και ο δημοτικός σύμβουλος Παναγιώτης Μαρινόπουλος όπου και αυτοί με τη σειρά τους ευχήθηκαν τα καλύτερα για τον Σύλλογο, υποσχόμενοι την αμέριστη στήριξή τους, σε ό,τι χρειάζεται στο μέλλον, στην μετά κορωνοϊό εποχή. Τα μέλη του διοικητικού Συμβουλίου φρόντισαν με τον καλύτερο τρόπο να «φιλέψουν» τους παρευρισκόμενους, με το κέφι μεν να κρατιέται σε… υψηλά επίπεδα αφενός και αφετέρου τις φιλοφρονήσεις να… δίνουν και να παίρνουν.

Ήταν άλλωστε εκεί ένα από τα καλύτερα μουσικά δίδυμα (Μιχάλης Βασιλείου, Βασίλης Σκανδάμης) «απογειώνοντας» τη συνάντηση με μουσικές και ερμηνείες.
Τα μέλη του Δ.Σ. υποσχέθηκαν άμεσες μελλοντικές δράσεις του Συλλόγου, με επόμενο «βήμα» τις εκδηλώσεις στις Απόκριες που έρχονται…


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr