background img
banner
banner

Aστέρας Τέμενης: Προβάδισμα τίτλου μετά τη μεγάλη νίκη επί της ΕΑ Παραλίας (68-57)

ΜΕ ΝΕΑ ΝΙΚΗ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΩΝ ΡΟΪΤΙΚΩΝ ΘΑ “ΓΡΑΨΕΙ” ΙΣΤΟΡΙΑ 

Μετά από δύο συνεχόμενες ήττες, ο Αστέρας Τέμενης “έσπασε” το ρόδι στους τελικούς της Α1 ΕΣΚΑ-Η επικρατώντας στο κλειστό του Αιγίου επί της ΕΑ Παραλίας και προηγείται πλέον με 3-2 στη μάχη του τίτλου και της ανόδου στη Γ΄ Εθνική (είχε 2-0 υπέρ του από την κανονική περίοδο). Χρειάζεται άλλη μία για να πανηγυρίσει, ενώ από την άλλη πλευρά η ΕΑ Παραλίας καλείται τώρα να παίξει με την “πλάτη στον τοίχο”, αφού η σειρά κρίνεται στις τέσσερις νίκες.

Η ομάδα της Τέμενης επικράτησε με 68-57 παρουσία 250 και πλέον θεατών στο κλειστό γυμναστήριο Αιγίου έχοντας ως κορυφαίο του ματς τον Χρήστο Θεοδωρόπουλο χωρίς ωστόσο να υστερήσει κανείς από όσους αγωνίστηκαν. Ήταν μπροστά σε ολόκληρο το παιχνίδι αλλά πάντα οι φιλοξενούμενοι εύρισκαν τρόπους να πλησιάσουν και το παιχνίδι είχε συναρπαστική εξέλιξη πριν κριθεί οριστικά στο τελευταίο δίλεπτο. Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν από τους νικητές και οι Σταθακόπουλος, Βλάχος ενώ από την ομάδα της Παραλίας ξεχώρισαν οι Τζερμπατζίδης, Παπακωνσταντίνου και Καρυστινός.

Ο 4ος τελικός έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί την Τετάρτη 7 Ιουνίου, στο Δημοτικό κλειστό γυμναστήριο Ροϊτίκων, με διαιτητές τους Μαρινάκη, Λογοθέτη και Λιόνα.

Τα 10λεπτα: 26-19, 36-32 (ημ,.), 51-48, 68-57.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΕΜΕΝΗΣ (Ξενούλης): Βλάχος 10 (2), Ράπτης 5, Σταθακόπουλος 12, Θεοδωρόπουλος 19 (2), Γκούτης 8 (2), Δούβος 6, Καρακάσης 5, Βαγενάς 3 (1), Ρέλλας.

ΕΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ (Μπαζίνας): Τζερμπατζίδης 19 (2), Παπακωνσταντίνου 16 (2), Αδαμόπουλος 8 (1), Καρυστινός 11, Καρπούζης 3 (1), Ρεβελας, Κασπίρης, Μπαλτιμάς.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr