background img
banner
banner

Με το… βλέμμα στραμμένο στον πολιτισμό του μέλλοντος

ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ

Έχοντας καταφέρει να αλλάξει τα δεδομένα στον Πολιτισμό και ωθώνταςπολλούς από τους συλλόγους να λειτουργήσουν σε άλλο επίπεδο, η Ομοσπονδία Συλλόγων Αιγιάλειας συμπληρώνει κιόλας την πρώτη τριετία υπόστασής της και εισέρχεται στη δεύτερη, μέσα από την οποία φιλοδοξεί να υλοποιήσει όλους τους στόχους της. Με 13 συλλόγους – μέλη στο ενεργητικό της την δεδομένη στιγμή, μπαίνει στη νέα εποχή ως ένα πλήρωςλειτουργικό και υποστηρικτικό για τους συλλόγους, δευτεροβάθμιο όργανο που ανοίγει δρόμους προς το μέλλον…

Στο πλαίσιο αυτό, για την προσεχή Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου έχει προγραμματιστεί η εκλογοαπολογιστική συνέλευση της Ομοσπονδίας, μέσα από την οποία θα προκύψει το νέο Διοικητικό της Συμβούλιο. Συνέλευση και εκλογές θα λάβουν χώρα στο Πολύκεντρο Συνεδριακού Κέντρο της παραλίας Μυρτιάς, στα γραφεία της. Η διαδικασία θα ξεκινήσει στις 11:00 το πρωί και θα ολοκληρωθεί στις 2 μετά το μεσημέρι, όπου θα αναμένονται τα αποτελέσματα με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, όχι μόνο για τα μέλη των συλλόγων – μελών ή τους διάφορους τοπικούς φορείς της ευρύτερης περιοχής, αλλά και από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και τους εκπροσώπους της, καθώς οι δύο φορείς έχουν κοινή συνισταμένη και σαφώς μία επιτυχημένη συνεργασία, πάνω σε πολλά σημεία και πλαίσια.

Να σημειωθεί ότι στις εκλογές συμμετέχουν και ψηφίζουν τρία μέλη από κάθε Σύλλογο – μέλος της και καλούνται να εκλέξουν νέο Δ.Σ., Εξελεγκτική Επιτροπή και αντιπροσώπους στην ΠΑ.ΣΥ.Π.Ο.Ε.

Οι υποψηφιότητες

Υποψήφιοι είναι: ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ: ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΙΛΑΟΣ, ΚΑΡΑΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ, ΜΠΑΛΤΟΥΜΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΜΠΙΛΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΜΠΟΓΔΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΝΤΕΡΝΤΕ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΡΕΚΟΥΤΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ, ΡΟΖΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΡΟΥΒΑΛΗ ΟΛΥΜΠΙΑ, ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΛΟΥ ΜΑΡΙΑ, ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ.
ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ: ΔΕΡΒΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΔΟΥΔΟΥΜΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΚΟΡΔΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΣΙΔΕΡΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ.
ΠΑ.ΣΥ.Π.Ο.Ε.: ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΙΛΑΟΣ, ΚΑΡΑΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ, ΜΠΟΓΔΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΡΕΚΟΥΤΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ, ΡΟΖΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΡΟΥΒΑΛΗ ΟΛΥΜΠΙΑ, ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ.

Διαδικτυακή «γέφυρα» συνομιλίας με τους δημότες

Η εξωστρέφεια της Ομοσπονδίας είναι στις προτεραιότητές της ενώ έχει «ευήκοα ώτα», αναμένοντας τις προτάσεις μελών συλλόγων και απλών πολιτών. Η επικοινωνία με την Ο.Σ.Α. μέσω διαδικτύου είναι μία αρκετά εύκολη και εγγυημένη διαδικασία, αφού οποιοσδήποτε δημότης επιθυμεί μπορεί να επικοινωνεί με το Δ.Σ. του Συλλόγου στο email [email protected]όπου απαντώνται κάθε είδους προβλήματα και απορίες σε ό,τι αφορά τη λειτουργία, τους στόχους, το πλαίσιο και την προοπτική της Ο.Σ.Α. Να σημειωθεί ότι, μέσα στον ερχόμενο μήνα Σεπτέμβριο, πρόκειται να γίνει και η παρουσίαση της νέας ιστοσελίδας της ΟΣΑ (omsilaig.gr) η οποία αυτές τις μέρες είναι υπό κατασκευή. Στο συγκεκριμένο μπλογκ, δεκάδες φορείς, σωματεία, Μ.Μ.Ε αλλά και απλοί πολίτες θα μπορούν να ενημερώνονται για όλα τα θέματα των συλλόγων (δράσεις – συνεντεύξεις – ανακοινώσεις κ.τ.λ. ) και για τις δράσεις που δρομολογούνταιή που πρόκειται να πραγματοποιηθούν.

Σε έναν μήνα η Διημερίδα που είχε αναβληθεί λόγω των πυρκαγιών

Επιπλέον, με τη συγκρότηση του νέου Δ.Σ. θα γίνει και η ανακοίνωση της λειτουργίας του γραφείου για τους χειμερινούς μήνες, ενώ πολύ σύντομα, δύο καινούρια μέλη θα ενταχθούν στο δυναμικό της Ο.Σ.Α., διευρύνοντας ακόμα πιο πολύ τον κύκλο των δραστηριοτήτων της, που εδώ και τέσσερα περίπου χρόνια συμβάλει απόλυτα στον πολιτισμό και στα έθιμα της Αιγιάλειας, με κάθε τρόπο.
Τέλος να επισημανθεί ότι, η εκδήλωση που ήταν να διεξαχθεί από την Ο.Σ.Α. στα τέλη του Ιουλίου και αναβλήθηκε λόγω των μεγάλων πυρκαγιών στην ευρύτερη περιοχή του Διακοπτού, θα διεξαχθεί στις 25 Σεπτεμβρίου, με νέες προσθήκες ομιλητών και με φυσικές παρουσίες πολύ σημαντικών ανθρώπων του πολιτιστικού, πολιτικού και κοινωνικού γίγνεσθαι της χώρας.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr