background img
banner
banner

Τοποθέτηση ηλεκτρικής μπάρας στην παραλία Σελιανιτίκων

ΚΑΙ ΚΑΛΛΩΠΙΣΜΟΣ ΑΣΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

Σε τοποθέτηση ηλεκτρικής μπάρας στην παραλία Σελιανιτίκων προχώρησε πρόσφατα η Τεχνική Υπηρεσία του δήμου, σε συνεργασία με τους προέδρους Σελιανιτίκων και Λόγγου. Η μπάρα μπήκε στο σημείο που βρισκόταν μετά το «τρίγωνο», με σκοπό την καλύτερη τήρηση της πεζοδρόμησης που ισχύει καθημερινά ως το τέλος Αυγούστου, από το μεσημέρι ως μετά τα μεσάνυχτα.

Ειδικότερα, όπως ανέφερε στο Protionline.gr ο αντιδήμαρχος Έργων Βασίλης Χριστόπουλος, ΄΄προχωρήσαμε στην τοποθέτηση ηλεκτρικής μπάρας προκειμένου να υλοποιούνται οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από το «τρίγωνο» των Σελιανιτίκων στον δρόμο για τον Λόγγο. Είχαμε άριστη συνεργασία και με τους δύο προέδρους, Σελιανιτίκων Γιώργο Ρόζο και Λόγγου Διονύση Σκαρμούτσο. Μάλιστα, ανέλαβαν να διανείμουν τις κάρτες για τη χρήση της ηλεκτρικής μπάρας και τους κωδικούς, στους έχοντες παρακείμενη ιδιοκτησία, με τον κ. Ρόζο να «τρέχει» και τη γραφειοκρατική διαδικασία. Ευχαριστώ και τους δύο προέδρους για τη συνεργασία΄΄.
Επιπλέον, πραγματοποιούνται κι άλλες παρεμβάσεις κατά μήκος της παραλίας, αφού βάφτηκε ο αστικός εξοπλισμός ενώ επισκευάζονται και τα φώτα.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr