background img
banner
banner

Από αύριο κάνει την πρεμιέρα της η Α΄ κατηγορία

ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 16:30 ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΑΙΓΕΙΡΑ / ΑΚΡΑΤΑ – ΘΥΕΛΛΑ

Μια πρώτη εντύπωση από την δυναμική τους θα βγάλουν από αύριο Σάββατο και την Κυριακή στα γήπεδα της Αχαΐας τα σωματεία της Α΄ κατηγορίας.
Σύμφωνα με τα ισχυρά ρόστερ που διαθέτουν οι ιστορικές ομάδες και τον μεγάλο ανταγωνισμό που θα ακολουθήσει για την επιβίωση και την παραμονή στην κατηγορία, προβλέπεται ένα ξεχωριστό πρωτάθλημα, το οποίο λογικά αναμένεται να είναι το καλύτερο των τελευταίων ετών.

Από τα τρία σωματεία που διαθέτουν Αιγιάλεια και Καλάβρυτα, η αλήθεια είναι ότι δεν περιμένουμε ιδιαίτερα ανταγωνιστικούς στόχους στην κατάκτηση της πρωτιάς. Περισσότερο ο στόχος στρέφεται να διατηρηθούν στην κατηγορία και να μας παρουσιάσουν μια ευχάριστη αγωνιστική έκπληξη, με αυτό το ρόστερ που διαθέτουν.

Στην έδρα τους με τον Εθνικό Πατρών αύριο τα Καλάβρυτα

Το πρόγραμμα της πρεμιέρας καλεί την ομάδα των Καλαβρύτων να παίξει το Σάββατο εντός έδρας με αντίπαλο τον Εθνικό Πατρών. Το παιχνίδι αυτό θα ξεκινήσει με καθυστέρηση μιας ώρας (17:30).
Ο προπονητής Κωστής Βλάχος δεν θα έχει για διάφορους λόγους στη διάθεσή του τους ποδοσφαιριστές: Καυγά, Ντολάνι, Καλαμαρά, αλλά και τους δυο τιμωρημένους: Παπαδόπουλο, Σκιαδά.

Ξεχωρίζει το ντέρμπι Προσφυγικών Πάτραι – Κεραυνός

Από τα άλλα παιχνίδια ιδιαίτερης σημασίας είναι η μονομαχία των δυο ισχυρών σωματείων Πάτραι – Κεραυνός, το οποίο κλήθηκε να διευθύνει στα Προσφυγικά ο Αιγιώτης διαιτητής Γιώργος Παπαδόπουλος.
Ο νεοφώτιστος Αχαϊκός θα δυσκολευτεί απέναντι στη Νίκη Προαστείου, ο Πήγασος και ο Αρης Πατρών έχουν τον πρώτο λόγο υποδεχόμενοι τους Δαβουρλή και Αετό Ρίου αντίστοιχα.

Α΄ κατηγορία 2ος όμιλος

1η αγωνιστική
Σάββατο 16/09
16:30 Αχαϊκός – Νίκη Προαστείου: Οικονόμου
16:30 Πήγασος – Δαβουρλής: Ζήκος
17:30 Καλάβρυτα – Εθνικός Π.: Φωκάς
19:30 ΑΠΣ Πάτραι – Κεραυνός: Παπαδόπουλος
Κυριακή 17/09 -16:30
Άρης Πατρών – Αετός Ρίου: Βαβαρούτας
Αιγείρα/Ακράτα – Θύελλα Αιγίου: Χρονάς


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr