background img
banner
banner

Γιάννης Παλαιολογόπουλος vs Κυριάκος Αθανασίου

Η κλήρωση του πρωταθλήματος έφερε στην πρεμιέρα τις δυο ομάδες της Αιγιάλειας να «χτυπηθούν» μεταξύ τους, με στόχο να αποσπάσουν το πρώτο τους θετικό αποτέλεσμα.
Στο γήπεδο της Ακράτας τα σπουδαία της 1ης αγωνιστικής για την περιοχή μας, με την Αιγείρα / Ακράτα να αντιμετωπίζει την Θύελλα, με μεγάλη την προσέλευση φιλάθλων όπως προβλέπεται, που διψούν μετά από καιρό να παρακολουθήσουν παιχνίδι Α΄ ερασιτεχνικής κατηγορίας.

Διαιτητής στο γήπεδο της Ακράτας ορίστηκε ο Χρονάς με βοηθούς τους Γεωργακόπουλο, Αγγελόπουλο. Για το ντέρμπι της Ακράτας είπαν τις απόψεις τους στο Protionline.gr οι δυο προπονητές

Γιάννης Παλαιολογόπουλος (Αιγείρα / Ακράτα): «Θετικό για εμάς το πλεονέκτημα έδρας»

«Είμαστε ετοιμόπολεμοι μέχρι ενός σημείου για την πρεμιέρα σε ένα παιχνίδι τοπικού χαρακτήρα. Το άγχος που περιέχεται στην πρώτη αγωνιστική, πιστεύω ότι μπορούμε να το ξεπεράσουμε με το πλεονέκτημα έδρας. Ευελπιστούμε να μας στηρίξουν οι φίλαθλοι στην πρεμιέρα μας
Μικρό ήταν το διάστημα της προετοιμασίας μας που θα συνεχιστεί μέχρι τέλος του μήνα με καθημερινές προπονήσεις.
Στα θετικά έχουμε τον Στέλιο Καρβούνη ο οποίος υπέγραψε στην ομάδα μας και τελειώνει σύντομα την στρατιωτική του θητεία. Μπορεί και αυτός να μας βοηθήσει από την Κυριακή.
Στις απουσίες είναι αμφίβολος ο Γιώργος Ροδόπουλος με μικροενόχληση στον δικέφαλο, ενώ ο Ιωσήφ Λαμπρόπουλος συνεχίζει τις φυσιοθεραπείες και θα αργήσει να ενταχθεί στα επίσημα παιχνίδια».

Κυριάκος Αθανασίου (Θύελλα Αιγίου): «Θα πρέπει να δώσουμε πολλά για ένα θετικό αποτέλεσμα»

Δύσκολη πρεμιέρα, ξέρουμε ότι η Αιγείρα / Ακράτα είναι πολύ καλή ομάδα δυνατού χαρακτήρα και προσωπικότητας στην κατηγορία με πολύ καλό προπονητή τον Γιάννη Παλαιολογόπουλο. Θα πρέπει να δώσουμε πολλά από αυτά που διαθέτουμε για να εισπράξουμε ένα θετικό αποτέλεσμα.
Δεν θα έχουμε στη διάθεσή μας τον Τάσο Σωτηρόπουλο, τον Στέλιο Ραμπούσγια (θετικό ότι ξεκίνησε προπονήσεις) και τον Σπήλιο Θεοφανόπουλο.
Περιμένουμε να βγει και το δελτίο του νεαρού Κώστα Κουνάβη”.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr