background img
banner
banner

Μπορούν τις νίκες Θύελλα με Δαβουρλή και Καλάβρυτα με Αετό

ΔΥΣΚΟΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ …ΑΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΓΕΙΡΑ / ΑΚΡΑΤΑ

Το απόλυτο βαθμών διαθέτει η Αιγείρα / Ακράτα ύστερα από τις νίκες που είχε τις δυο πρώτες αγωνιστικές και καλείται τώρα να προσπαθήσει να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα στα Προσφυγικά απέναντι στον Αρη Πατρών. Ο προπονητής Γιάννης Παλαιολογόπουλος στη προπόνηση της Παρασκευής εκανε τις δοκιμές του για την αρχική 11άδα, εξετάζοντας παράλληλα την ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών που προέρχονται από τραυματισμό. Η ποδοσφαιρική συνάντηση στα Προσφυγικά ρίχνει την αυλαία της 3ης αγωνιστικής, αφού ξεκινά σε ώρα Σούπερ Λίγκας, στις 20:00.

Με όπλο την έδρα η ΑΕ Καλαβρύτων υποδέχεται τον Αετό Ρίου

Στο γήπεδο Καλαβρύτων η ΑΕΚ θα επιδιώξει να ανοίξει λογαριασμό στη βαθμολογία έχοντας απέναντί της τον επίσης ουραγό Αετό Ρίου (17:30).
Ο προπονητής των γηπεδούχων έχει συνειδητοποιήσει ότι θα πρέπει να διεκδικεί τα αποτελέσματα με αρκετές σοβαρές απουσίες, ελπίζοντας ότι μέσα στον μήνα Οκτώβριο θα έχει στη διάθεσή του ένα πληρέστερο ρόστερ.

Για την πρώτη εκτός έδρας επιτυχία η Θύελλα στην Αγυιά με Δαβουρλή

Στην Αιγιώτικη ομάδα έχουν τον αυριανό αντίπαλο Δαβουρλή (17:00) στα μέτρα τους, καλούνται να ξεπεράσουν το μειονέκτημα έδρας και να πάρουν το πρώτο τους θετικό αποτέλεσμα μακριά από το γήπεδο Πλαστήρα.

Ο νεοαποκτηθείς τερματοφύλακας Αλέξανδρος Παρίσης βρίσκεται στη διάθεση του Κυριάκου Αθανασίου και δεν αποκλείεται να πάρει τα πρώτα επίσημα λεπτά κάτω από τα δοκάρια της Θύελλας.

Τα άλλα παιχνίδια

Καλό παιχνίδι αναμένεται να πραγματοποιηθεί ανάμεσα στον Εθνικό και τη Νίκη Προαστείου.
Τα φιλοξενούμενα σωματεία Πάτραι και Κεραυνός, έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη απέναντι σε Πήγασο και Αχαΐκό αντίστοιχα.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr