background img
banner
banner

Αδέσποτα της προξένησαν ζημιές στο αυτοκίνητο

ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ 800 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ

Το ποσό των 800 ευρώ στο πλαίσιο εξωδικαστικού συμβιβασμού ενέκρινε η Οικονομική Επιτροπή του δήμου Αιγιαλείας, σε μία από τις τελευταίες συνεδριάσεις της, ως αποζημίωση σε κάτοικο της περιοχής, στο αυτοκίνητο της οποίας αγέλη αδέσποτων σκυλιών προξένησε εκτεταμένες ζημιές!

Μάλιστα, υπήρξε θετική εισήγηση της νομικής υπηρεσίας του δήμου, διά του νομικού συμβούλου Γιώργου Μπέσκου, διαπιστώνοντας μέσω φωτογραφιών και εγγράφων που κατέθεσε η καταγγέλλουσα ότι υπήρξε αποδεδειγμένα επίθεση αγέλης σκύλων στη γυναίκα και ειδικότερα στο αυτοκίνητο της όπου δάγκωσαν προφυλακτήρα και εμπρόσθια φτερά με αποτέλεσμα να υπάρξουν φθορές στο Ι.Χ. Ανέφερε ακόμη ότι συντρέχουν οι προϋποθέσεις για αποζημίωσή της λόγω υπαιτιότητας του Δήμου Αιγιαλείας ως προς την διαχείριση αδέσποτων.

Να σημειωθεί ότι τις φθορές στο όχημα διαπίστωσε και φανοποιός, βάσει του οποίου προέκυψε η αποζημίωση για την αποκατάσταση των φθορών προς τη δικαιούχο.

Η Οικονομική Επιτροπή έλαβε ομόφωνη απόφαση εκτιμώντας πως σε περίπτωση προσφυγής της στα Δικαστήρια είναι σφόδρα πιθανό ότι θα επιτύχει πολλαπλάσια αποζημίωση σε βάρος του Δήμου από τα 800 ευρώ του κόστους αποκατάστασης των φθορών που αξίωσε.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr