background img
banner
banner

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Έχασαν εκτός έδρας Αιγείρα / Ακράτα από Αρη και Θύελλα από Δαβουρλή

ΙΣΟΠΑΛΙΑ 1-1 ΣΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΑΕΚ – ΑΕΤΟΣ ΡΙΟΥ

Δυο ήττες και μια ισοπαλία ήταν ο απολογισμός για τις ομάδες της περιοχής μας στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής. Η Αιγείρα / Ακράτα δέχτηκε γκολ στο 6΄ από στημένη φάση και τον αφύλακτο Γιάννη Σπανό να παραβιάζει την εστία του Ντόι, κράτησε στο α΄ ημίχρονο διεκδικώντας την ισοφάριση.

Μετά το 2-0 από τον Πανάρετο στο 54΄ η ομάδα του Γιάννη Παλαιολογόπουλου άρχισε να αποδέχεται την ήττα σε μια δυνατή έδρα από ένα από τα φαβορί του ομίλου, τον Αρη, που διαμόρφωσε στο 64΄ το 3-0.

Την ήττα γνώρισε και η Θύελλα Αιγίου στην Αγυιά από τον Δαβουρλή 0-2, δεχόμενη γκολ σε κάθε ημίχρονο. Χωρίς να πιάσει τα καλά στάνταρ απόδοσης η ομάδα του Κυριάκου Αθανασίου, έχασε και το πέναλτι με τον Καραΐνδρο στο 80΄ για να επιστρέψει στο παιχνίδι.

Στα Καλάβρυτα η ΑΕΚ απάντησε γρήγορα στο γκολ πέναλτι του Κατσιούρα με τον Σαλάι, δεν βρήκε όμως πάλι δίχτυα παραμένοντας στην εντός έδρας ισοπαλία με τον Αετό Ρίου.

Τα άλλα παιχνίδια

-Από ήττα συνοδεύτηκε το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του Εθνικού. Η Νίκη Προαστείου νίκησε 3-1 και έθεσε εκτός κορυφής τον Εθνικό.
-Επαγγελματική νίκη ο ΑΠΣ Πάτραι 1-0 τον Αχαϊκό με το εύστοχο πέναλτι του Σουβλέρη στο 14΄.
-Ο Πήγασος υποχρέωσε τον Κεραυνό στην πρώτη του ισοπαλία (0-0) και σε απόσταση από την κορυφή.

Αρης Πατρών – Αιγείρα / Ακράτα 3-0

Ο γηπεδούχος και νυν πρωτοπόρος Αρης Πατρών, είχε το γρήγορο γκολ με τον Γιάννη Σπανό στο 6΄, την υπόθεση νίκη όμως την …καθάρισε στο β΄ ημίχρονο, με άλλα δυο γκολ που σημείωσαν οι Πανάρετος 54΄ και Σπανός 64΄.
Αιγείρα / Ακράτα: Ντόι, Ταρνάρης (60΄ Μπάρδης), Γ. Σταυρόπουλος, Μαγγίνας, Καραχάλιος, Κουτρόπουλος, Νικολόπουλος, Τζιαβάρας (60΄ Γ. Τριανταφυλλόπουλος), Δ. Μητρόπουλος (72΄ Ν. Σταυρόπουλος), Αλέφαντος (72΄ Ντανιέλ), Ροδόπουλος (80΄ Αγγ. Μητρόπουλος)

Δαβουρλής – Θύελλα Αιγίου 2-0

Θα μπορούσε να πάει καλύτερα σε αυτό το παιχνίδι η Θύελλα, ήταν κατώτερη του αναμενόμενου, δεν μπόρεσε να μπει στο παιχνίδι μετά το χαμένο πέναλτι του Καραΐνδρου στο 80΄, γνώρισε την ήττα από τον Δαβουρλή. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 1-0 με τον Ανδρεοσόπουλο στο 20΄ και διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Γασπαρινάτο στο 55΄.
Το πέναλτι που κέρδισε ο Γκοτσόπουλος στο 80΄, το εκτέλεσε ο Καραΐνδρος στο δοκάρι.
Θύελλα Αιγίου: Παρίσης, Νικολακόπουλος (58΄ Ράμμος), Νικολάου, Ραυτόπουλος, Μαρδάς, Αποστολόπουλος (46΄ Ευσταθίου), Διαμαντόπουλος (83΄ Μιχ. Κουρτάκης), Γκιώνης (46΄ Τσέλα), Γκοτσόπουλος, Μουρτίκας (46΄ Βαγενάς), Καραΐνδρος.

ΑΕ Καλαβρύτων – Αετός Ρίου 1-1

Στα Καλάβρυτα ο Αετός Ρίου προηγήθηκε με ένα πέναλτι πολύ αυστηρό όπως μαρτυρούν οι γηπεδούχοι που χρεώθηκε στον τερματοφύλακα Λέση και εκτέλεσε εύστοχα ο Κατσιούρας στο 38΄.
Ο Μητρόπουλος είχε μια καλή ευκαιρία για τους γηπεδούχους νωρίτερα, όπως και στο β΄ ημίχρονο να δώσει το προβάδισμα στην ΑΕΚ.
Γρήγορα ακολούθησε η ισοφάριση 1-1 για τα Καλάβρυτα με τον Σαλάι στο 40΄, ύστερα από κάθετη πάσα του Μητρόπουλου.
Έντονες διαμαρτυρίες από τους γηπεδούχους στο 85΄, όταν μετά από φάουλ του Σαλάι και κεφαλιά του Τσαβαλά, η μπάλα προσέκρουσε σε χέρι αμυντικού.
ΑΕ Καλαβρύτων: Λέσης, Σαλάι, Αχ. Δαφαλιάς (58΄ λ.τ. Ντολάνι), Παπαγεωργίου, Παπαδόπουλος, Τσαβαλάς, Αλεξόπουλος, Θεοτοκάτος, Ρετζίνο, Αντριάνο, Μητρόπουλος.

Ατρόμητος Π., Πανμοβριακός και Αχαϊκή το απόλυτο βαθμών στον α΄ όμιλο

Με τη σπουδαία νίκη 3-1 στα Βραχνέικα, ο Ατρόμητος συνεχίζει με το απόλυτο βαθμών σε τρεις αγώνες, όπως επίσης ο Πανμοβριακός (4-0 την Δόξα Παραλίας) και η Αχαϊκή (3-0 τον Αχαιό).

Τα αποτελέσματα στον όμιλο Πάτρας

Διαγόρας – Ατρόμητος Π. 1-3
Αναγέννηση Π. – Ατρόμητος Λάππα 2-2
Αχαϊκή – Αχαιός 3-0
Πανμοβριακός – Δόξα Παρ. 4-0
Θύελλα – Δόξα Νιφορεΐκων 1-0
Ροΐτικα – Αστέρας Τσουκ. 0-0


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr