background img
banner
banner

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Νικηφόρο ξεκίνημα για Απόλλωνα Αιγίου, Τέμενη, Καμάρες και Φοίνικα / Ζήρια

ΉΤΤΕΣ ΓΝΩΡΙΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΑΕ ΑΙΓΙΟΥ ΚΑΙ ΑΒΥΘΟΣ

Δυναμική επιστροφή του Απόλλωνα Αιγίου στην Β΄ κατηγορία, είχε την πιο καθαρή νίκη της πρεμιέρας 4-0 την Πάτρα 2005. Με το ίδιο σκορ (3-0) επικράτησε ο Αστέρας Τέμενης της Αβύθου και ο Αστέρας Λεοντίου της ΑΕ Αιγίου. Χωρίς ισοπαλία η 1η αγωνιστική και στις Καμάρες ο Αχιλλέας ξεκίνησε με τρίποντο 2-0 τον Απόλλων Εγλυκάδας, όπως επίσης ο Φοίνικα / Ζήρια 4-3 τον Αίαντα Πατρών. Τις νίκες συμπληρώνουν Ηρακλής Πατρών και Παν./ Αχιλλέας που επικράτησαν σε βάρος της Αρόης και των Πετεινών αντίστοιχα.

Απόλλων Αιγίου – Πάτρα 2005 4-0

Εντυπωσιακό ξεκίνημα από τον προερχόμενο από την Γ΄ κατηγορία Απόλλωνα, στο πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας. Πέτυχε μεγάλη σε σημασία και έκταση νίκη κατά της Πάτρας 2005, που όπως θα δούμε στην πορεία μόνο τυχαία ομάδα δεν είναι. Ο Μετζάι το 1-0 στο 25΄ με φάουλ ο Γιώργος Μαρής στο 70΄, Μητρόπουλος και Λαλιώτης τα άλλα δυο γκολ.
Απόλλων Αιγίου: βουλιέρης, Χερτσέκου (74΄ Θεοδωρακόπουλος), Σανδραβέλης (46΄ Μιχαλόπουλος), Αγγελόπουλος, Χίλα, Τσαμολιάς (46΄ Κεφαλονίτης), Χούσος (66΄ Παλαιολογόπουλος), Μετζάι, Λαλιώτης, Γ. Μαρής, Χ. Μαρής (76΄ Μητρόπουλος)

Αστέρας Τέμενης – Άβυθος 3-0

Με το δεξί μπήκε στην πρεμιέρα ο Αστέρας που προηγήθηκε με το αυτογκόλ του Φιλιππάτου στη σέντρα του Λελούδα. Η ομάδα της Τέμενης κράτησε την πρωτοπορία έχοντας τη δύναμη και την πείρα, για να σιγουρέψει τη νίκη στο τελευταίο 10λεπτο με τους Μαυρούλια, Νικολακόπουλο.

Αστέρας Τέμενης: Μπαλαφούτης, Λελούδας, Σέχι, Θεοδωρόπουλος, Οικονομόπουλος, Τρακαδάς, Νικολακόπουλος (90΄ Μπαγιός), Γκιόκα (46΄ Βαγγελάτος), Γιαννόπουλος (90΄ Σωτ. Κουτρουμπίνας), Μανίκας (69΄ Μαυρούλιας), Π. Κουτρουμπίνας.
Αβυθος: Παναγιωτόπουλος, Φιλιππάτος, Λαμπίρης, Χρυσανθόπουλος, Παπαδιονυσίου, Γεωργόπουλος, Ευθυμίου, Ψηλός, Σταματόπουλος, Βλαχοσωτήρος, Ροδόπουλος.

Αχιλλέας Καμαρών – Απόλλων Εγλυκάδας 2-0

Σημαντική η νίκη του Αχιλλέα στην πρεμιέρα απέναντι από τον έμπειρο Απόλλωνα Εγλυκάδας, που ήταν ανταγωνιστικός στο α΄ ημίχρονο και είχε δοκάρι στο 27΄ με τον Πανίτσα, ο οποίος έγινε στο 29΄ αναγκαστική αλλαγή.
Στο β΄ ημίχρονο καλύτερος ο Αχιλλέας είχε την ουσία και τον συνήθη ύποπτο επιθετικό Κανάγια, να σημειώνει δυο γκολ στο 54΄ και 62΄ αντίστοιχα.
Αχιλλέας: Μερκούρης, Παπασπυρόπουλος (73΄ Τσίρος), Χύσα, Σπανός, Ασημακόπουλος, Πέτσι, Κανάγιας, Λουράκης (79΄ Βαφειάδης), Καρέλας, Φίλιας, Μπούρδος (71΄ Μπλάτα).

ΑΕ Αιγίου – Αστέρας Λεοντίου 0-3

Δυο εύκολα γκολ μέσα σε τρία λεπτά για τους φιλοξενούμενους, σίγουρα επηρέασαν ψυχολογικά τη νεανική και ακόμα άπειρη ομάδα της ΑΕ Αιγίου. Στο Προσφυγικό σωματείο υπάρχει ποιότητα και μπορούν οι ιθύνοντες της ομάδας να περιμένουν καλύτερες μέρες, από την ήττα της πρεμιέρας.
Σίψας και Στασινόπουλος τα γκολ του α΄ ημιχρόνου για το Λεόντιο στο 23΄και 26΄ αντίστοιχα, με την καλύτερη φάση των γηπεδούχων να είναι το πλασέ άουτ του Αλεξόπουλου στο 28΄.
Το τελικό 0-3 από τον Καραθανάση στο 51΄δυο λεπτά μετά την είσοδό του στο γήπεδο, ενώ ο Α. Αϊντίν είχε δοκάρι για την ΑΕ Αιγίου στο 81΄.
ΑΕ Αιγίου: Φλιππόπουλος, Γκιζέλης (74΄ Γεωργακόπουλος), Λάμκα, Κόλα, Μήτση, Π. Δημόπουλος (87΄ Μούζος), Τζιαντομένικο, Αλεξόπουλος, Καπετσώνης (46΄ Ιατρόπουλος), Α. Αϊντίν, Γκραικιώτης.

Φοίνικας / Ζήρια – Αίας Πατρών 4-3

Το 2-0 των γηπεδούχων που είχαν δοκάρι στο 5΄ με τον Τέρπο, από τον Δαλιάνη στο 8΄ και τον Τέρπο στο 32΄, ανατράπηκε από τον φιλοξενούμενο Αίαντα αφού κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα από το α΄ ημίχρονο, σκοράροντας με τον Βαβάτσικο στο 37΄ και τον Αναγνώστου στο 41΄.
Στο β΄ ημίχρονο μπήκε δυνατά ο Φοίνικας/ Ζήρια, διόρθωσε τα λάθη για να πάρει και πάλι προβάδισμα δυο τερμάτων με τα γκολ των Λούλια και Νικολακόπουλου, πριν μειώσει στο τελικό 4-3 ο Αναγνώστου.
Φοίνικας / Ζήρια: Καρέλας, Αναστόπουλος, Χριστόπουλος, Κουκίδης, Χρυσανθόπουλος (80΄Τζουράς), Ψυχογιάννης, Γιάνναρος (55΄ Νικολακόπουλος), Δαλιάνης, Λούλια, Εργκι, Τέρπος.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr