background img
banner
banner

Απόβαση των Αιγιωτών δικηγόρων στην Αθήνα

ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΞΑΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ

Παρά το γεγονός ότι στο σύνολό τους, ελεύθεροι επαγγελματίες και έμποροι εκφράζουν αγανάκτηση για το νέο φορολογικό νομοσχέδιο, η συμμετοχή στην Αιγιάλεια, στη χθεσινή 24ωρη απεργία, ήταν μικρή και είχε να κάνει με δύο μόνο κλάδους, τα μέλη των οποίων συμμετείχαν καθολικά στις κινητοποιήσεις.

Πρόκειται για το Σωματείο Ιδιοκτητών Ταξί Αιγίου και Περιχώρων καθώς και τον Δικηγορικό Σύλλογο Αιγίου με τον δεύτερο μάλιστα να δίνει δυναμικό «παρών» στη μεγαλειώδη απεργιακή συγκέντρωση στην Αθήνα.

Υπενθυμίζεται πως ο Δικηγορικός Σύλλογος πραγματοποίησε διήμερη αποχή και προέβη σε μαζική μετάβαση των μελών του στην Αθήνα και βροντοφωνάζοντας να γίνει απόσυρση του «επαίσχυντου φορολογικού νομοσχεδίου Χατζηδάκη», όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν.

Συνεχή αγώνα επιβίωσης προανήγγειλε ο πρόεδρος του Δ.Σ.Α.

΄΄Ο αγώνας μας άρχισε για την επιβίωση μας και θα συνεχιστεί μέχρι τη δικαίωσή μας΄΄, ανέφερε χθες ο πρόεδρος του Δ.Σ.Α. Γιώργος Μπέσκος, σημειώνοντας πως η συμμετοχή στη συγκέντρωση των ελεύθερων επαγγελματιών στην Αθήνα, ξεπέρασε κάθε προσδοκία. ΄΄Ο Χατζηδάκης και ο Θεοχάρης να σταματήσουν τις προκλητικές δηλώσεις και να αποσύρουν το νομοσχέδιο.
Ο Μητσοτάκης να σταματήσει να τους καλύπτει. Εκτίθεται. Εμείς θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας για κοινωνική και φορολογική δικαιοσύνη΄΄, επισήμανε ακόμη ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου, καταλήγοντας ως εξής: ΄΄Η κυβέρνηση της ΝΔ είναι προφανές ότι έχει στοχοποιήσει τη μεσαία αστική τάξη εξυπηρετώντας τα συμφέροντα αυτών που πραγματικά έχουν τεράστια κέρδη και δεν τους ακουμπά καν ,δίνοντάς τους μάλιστα τη δυνατότητα με αυτό το επαίσχυντο νομοσχέδιο να αποκρύπτουν τα τεράστια κέρδη τους. Η δικηγορία δεν είναι επαιτεία. Εμείς θα βάλουμε τέρμα σε αυτή την αυθαιρεσία, με όπλο μας τη νομική επιστήμη, και σεβόμενοι το δικηγορικό λειτούργημα που οι Μητσοτάκης- Χατζηδάκης- Θεοχάρης θέλουν να το εξαφανίσουν και να υπαλληλοποιήσουν΄΄.

Προειδοποιητική χαρακτήρισαν την απεργία οι ιδιοκτήτες ταξί

Τη διάθεσή τους για κλιμάκωση των κινητοποιήσεων, ώστε να αναγκάσουν την κυβέρνηση να πάρει πίσω το φορολογικό νομοσχέδιο, ΄΄το οποίο «τσουβαλιάζει τους ελεύθερους επαγγελματίες ως φοροκλέφτες και κλείνει το μάτι στο μεγάλο κεφάλαιο»΄΄, όπως ανέφεραν, γνωστοποίησαν με τη συμμετοχή τους στη χθεσινή 24ωρη απεργία του κλάδου τους, οι οδηγοί ταξί της περιοχής.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr