background img
banner
banner

Θλίψη από την είδηση του θανάτου του Δημήτρη Αγουρίδη

“Έφυγε” από τη ζωή ο Δημήτρης Αγουρίδης, από τις μεγαλύτερες μορφές στην ιστορία του Παναιγιαλείου. Η είδηση του θανάτου του προκάλεσε θλίψη στην κοινωνία του Αιγίου αλλά και την «οικογένεια» του Παναιγιαλείου καθώς συνέδεσε το όνομά του για σχεδόν μια 15ετία με τη “Μαύρη Θύελλα”. Το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Ο Δημήτρης Αγουρίδης έπαιξε επαγγελματικά στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στον Καναδά. Αγωνίστηκε συνολικά για 14 σεζόν με τη μελανόλευκη φανέλα, ξεκινώντας από την περίοδο 1967-68 που η ομάδα υποβιβάστηκε από την Α΄ Εθνική και αποτέλεσε το στυλοβάτη στην άμυνα του Παναιγιάλειου, με τους συμπαίκτες του να του δίνουν το προσωνύμιο «δράκος», ενώ ήταν βασικό στέλεχος της πορείας της «Μαύρης Θύελλας» μέχρι τα ημιτελικά του Κυπέλλου (1980-81).

Ο 72χρονος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής είχε αγωνιστεί και δύο χρόνια στην ομάδα της Κορίνθου (1978-80) την οποία βοήθησε τα μέγιστα στην άνοδό της στην Α΄ Εθνική (1979) και επέστρεψε στη «Μαύρη Θύελλα» αγωνιζόμενος μέχρι το 1982.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr