background img
banner
banner

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Παιχνίδια βαθμών και εντυπώσεων

ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΛΕΟΝΤΙΟ ΚΑΙ 4 ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΤΗΝ 2Η ΘΕΣΗ

Δυνατές μονομαχίες περιλάμβανε η 11η αγωνιστική με το ενδιαφέρον να ξεφεύγει από το αγωνιστικό μέρος και να καταλήγει σε ένα άλλο παιχνίδι για το κέρδος των εντυπώσεων.
Στο γήπεδο Πλαστήρα οι αντιμαχόμενες πλευρές ΑΕ Αιγίου και Αστέρα Τέμενης προέβησαν σε αψιμαχίες και ανακοινώσεις εντυπώσεων από πλευράς Αστέρα, που αν και κέρδισε το παιχνίδι θεώρησε υπεύθυνο των αρνητικών εξελίξεων τον διαιτητή Ζήκο και ο μεν πρόεδρος Παπαδόπουλος να δηλώνει παραίτηση και ταυτόχρονα να συγκαλεί έκτακτο διοικητικό συμβούλιο.

Ο Αστέρας δηλώνει τραυματία ποδοσφαιριστή (Λελούδα) και παράλληλα αναγκαία την παρουσία της Αστυνομίας για την ασφάλεια των μελών της ομάδας του.
Από την πλευρά των γηπεδούχων η ΑΕ Αιγίου ετοιμάζει τη δική της αντεπίθεση στα αναγραφόμενα της ανακοίνωσης του Αστέρα, θεωρώντας ότι η συγκεκριμένη παρουσία των γεγονότων ήταν αποκλειστικά προς το συμφέρον του φιλοξενούμενου Αστέρα.

Ανακοίνωση της ΑΕ Αιγίου

Ευθύνες στη διαιτησία του Ζήκου για την εξέλιξη και το αποτέλεσμα του αγώνα με τον Αστέρα Τέμενης, ανακοίνωσε η ΑΕ Αιγίου.

“Όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν όπως λέει και ένα τραγούδι. Έχουμε εδώ και καιρό επισημάνει το σοβαρό πρόβλημα της διαιτησίας αλλά γινόμαστε για ακόμα μια φορά στο ίδιο έργο θεατές.

Σήμερα είχαμε μια τραγική διαιτησία από τον διαιτητή Ζήκο ο οποίος αλλοίωσε με τις αποφάσεις του το αποτέλεσμα του αγώνα.
Στα χαρτιά ο διαιτητής Ζήκος θεωρείται ελπιδοφόρος και με μέλλον στο χώρο της διαιτησίας. Κάτι το οποίο δεν δικαιολόγησε με τις αδιανόητες σημερινές αποφάσεις του.
Εμείς πριν τέσσερα χρόνια ξεκινήσαμε ως μια παρέα πρώην ποδοσφαιριστών της Α.Ε. Αιγίου μια προσπάθεια να ξαναφέρουμε την ομάδα μας στα γήπεδα της Αχαΐας.
Από απόψε το βράδυ σκεφτόμαστε αν άξιζε τον κόπο αυτή απόφαση μας και αν υπάρχει λόγος να συνεχίζουμε…”

Πήρε διαφορά τεσσάρων βαθμών ο Αστέρας Λεοντίου

Εκτός από τη δική του επικράτηση σε βάρος της ΑΕ Αρόης, ο Αστέρας Λεοντίου ανέβηκε στους 24 βαθμούς και με την παράλληλη ήττα του Απόλλωνα Αιγίου από τον Αχιλλέα Καμαρών, έχτισε μια διαφορά 4 βαθμών από τους διώκτες του.

Συνωστισμός 4 σωματείων στην 2η θέση

Στην 2η θέση τέσσερις ομάδες με 20 βαθμούς είναι η ΑΕ Αρόης, ο Απόλλων Αιγίου, ο Αχιλλέας Καμαρών αλλά και ο Ηρακλής Πατρών.
Οι δυο της τετράδας (ΑΕ Αρόης και Αχιλλέας Καμαρών) θα υποδεχτούν για την ερχόμενη αγωνιστική τους ουραγούς Αίαντα Πατρών και Πετεινούς, αισιοδοξώντας την παραμονή τους στην 2η θέση.
Αντίθετα εκτός έδρας παίζουν Ηρακλής και Απόλλων Αιγίου με Αστέρα Τέμενης και Αβυθο αντίστοιχα.

Ήττα και πάλι με ανατροπή για Πανιώνιο / Αχιλλέα

Στις δυο πρόσφατες επισκέψεις του στην περιοχή μας, ο Πανιώνιος / Αχιλλέας προηγήθηκε 2-0 της Αβύθου ηττήθηκε 2-3 και την Κυριακή προηγήθηκε 1-0 στη Ζήρια έχασε 1-2 από τον Φοίνικα Ζήριας που ακολουθεί στον βαθμό την πρώτη 5άδα.

Συνεχίζει το σερί της η Αβυθος

Πέρασε και από την μέχρι την Κυριακή αήττητη έδρα της Πάτρας 2005 η Αβυθος, συμπλήρωσε 4 συνεχόμενες νίκες, εξακολουθώντας να δημιουργεί αποστάσεις από τις τελευταίες θέσεις.
Στην υγεία του αθλητή της ομάδας Σπηλιωτόπουλου έχουν στραφεί στην Αβυθο, θεωρώντας ότι το πολυτιμότερο αγαθό είναι η υγεία στην ομάδα και τελευταίο το αποτέλεσμα.

Πάλι γκολ ο Φούντζουλας

Δεν λείπει ποτέ από το επιθετικό προσκήνιο του Ηρακλή ο Μπάμπης Φούντζουλας. Από την στιγμή που επέστρεψε στην ομάδα σκοράρει και είχε ακόμα δυο γκολ απέναντι στους Πετεινούς.

Τέλος συνεργασίας Απόλλων Αιγίου – Γιώργου και Χάρη Μαρή

Η διοίκηση του Απόλλωνα Αιγίου ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας με τους αδελφούς Μαρή, ύστερα από κοινή επιθυμία και των δύο πλευρών.
Το διοικητικό συμβούλιο και ο πρόεδρος προσωπικά θα ήθελαν να τους ευχαριστήσουν για την πολύτιμη προσφορά τους στην ομάδα όλα αυτά τα χρόνια και να τους ευχηθούν καλή συνέχεια σε ότι κι αν κάνουν σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο !

Πολλές οι υποψηφιότητες για τα play out

Πίσω από την πρώτη 4άδα ακολουθούν 7 ομάδες με μικρή τη βαθμολογική διαφορά μεταξύ τους. Όπως ο Πανιώνιος / Αχιλλέας με τις δυο τελευταίες ήττες του βρέθηκε σε δυσμενή θέση, έτσι μπορεί και να ανακάμψει. Ζωντανό παράδειγμα αναβάθμισης και βαθμολογικής αναρρίχησης οι 4 συνεχόμενες νίκες της Αβύθου, κατόρθωμα που μπορεί να επαναληφθεί από κάποιο άλλο σωματείο που θα του αλλάξει τα βαθμολογικά δεδομένα. Από την 7η θέση μέχρι την 12η τα σωματεία τα χωρίζουν μόλις τρεις βαθμοί.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr