background img
banner
banner

Στην Βασιλεία Παπαγεωργοπούλου η υποτροφία «Γεώργιος Λεφεντάριος»

ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2022-2023

Την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023 το βράδυ πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής της Υποτροφίας «Γεώργιος Λεφεντάριος» για το σχολικό έτος 2022-23. Το βραβείο απονεμήθηκε στη μαθήτρια Βασιλεία Παπαγεωργοπούλου, δημότισσα της κοινότητας Ακράτας η οποία συγκέντρωσε τα περισσότερα μόρια εισαγωγής και φοιτά στο τμήμα Βιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Η υποτροφία αξίας 10.000 Ευρώ είναι διάρκειας τεσσάρων ετών.

Ο Αντιπρόεδρος Π. Ασημακόπουλος ενημέρωσε το κοινό για τις δραστηριότητες και τις πρόσφατες επενδύσεις του Ομίλου στην Ακράτα. Ο Β’ Αντιπρόεδρος του Δ.Σ και δικηγόρος Λεωνίδας Παγανός σκιαγράφησε την προσωπικότητα του Προέδρου της Ακράτας, Γεώργιου Ρουφογάλη σε μία εμπεριστατωμένη ομιλία για τον άνθρωπο που αναμόρφωσε την Ακράτα και τη μετέτρεψε από «χωριό σε πόλη», όπως τόνισε χαρακτηριστικά.

Χαιρετισμό απηύθυναν ο Δήμαρχος Αιγιάλειας, κ Δ. Καλογερόπουλος ο οποίος αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα του Ομίλου, στον εθελοντισμό, στην ιστορία και στον πολιτισμό της Ακράτας, η Δ/ντρια του Λυκείου Ακράτας κ. Αναστασία Καμπούρη που αναφέρθηκε στον αγώνα της βραβευθείσας και εξήρε την προσφορά του δωρητή, κ Χαράλαμπου Γιαννακόπουλου. Ο δημοτικός σύμβουλος τ. υπουργός Κων. Σπηλιόπουλος τόνισε τη σπουδαιότητα του Ομίλου αλλά και την αριστεία. Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Ακράτας, Γ. Τόλιος μίλησε για τον Όμιλο και τη στήριξη του τόσο στους μαθητές όσο και στον μικρό μας τόπο.

Την καλλιτεχνική επιμέλεια της εκδήλωσης είχε η Φιλαρμονική Ακράτας, προσφέροντας μια μαγική βραδιά γεμάτη τραγούδια με τις φωνές των παιδιών της χορωδίας υπό τη δ/νση της μουσικού Μ. Γερολύμου. Την εκδήλωση συντόνισε η Γραμματέας του Δ.Σ. Αναστασία Ευσταθίου ενώ πλήθος κόσμου τίμησε με την παρουσία του τη βραδιά στην παλαιά αίθουσα του πολιτιστικού συλλόγου «Η Αναγέννησις».

Στην εκδήλωση παρέστησαν η αντιδήμαρχος Μ. Σταυροπούλου, ο δημ. συμβ. Γ. Γιοβάς, ο Δ/ντής του Γυμνασίου Ακράτας Γ. Μιχαηλίδης, εκπρόσωποι φορέων και Συλλόγων του τόπου, δάσκαλοι, γονείς και μαθητές.

Μετά το τέλος της απονομής προσφέρθηκαν κεράσματα σε όλους.  Τα  μέλη του Δ.Σ. συνεργάστηκαν με φορείς του τόπου, την Αναγέννηση και Φιλαρμονική Ακράτας, για να χαρίσουν μια όμορφη βραδιά στο κοινό της Ακράτας. Συγχαίρουν τη βραβευθείσα φοιτήτρια και της εύχονται καλή πρόοδο και σταδιοδρομία.  Ευχαριστούν, δε, όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχία της βραδιάς.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr