background img
banner
banner

Μπαίνουν στο… παιχνίδι και τα νέα μεταγραφική αποκτήματα του Παναιγιαλείου

Δεν υπολογίζονται για το παιχνίδι με την Ερμιονίδα οι τιμωρημένοι Μωραΐτης, Βασίλτσης, όπως επίσης και ο τραυματίας Φλώρος. Εκτός απρόοπτου οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές θα είναι στη διάθεση του προπονητή Νίκου Μανούρα, που θα έχει και πάλι την ευκαιρία να δοκιμάσει νέα πρόσωπα από τις τελευταίες μεταγραφές. Είδαμε στο Μεσολόγγι τους Τσίπρα, Πίσπα και για λίγο τον άτυχο Φλώρο που τραυματίστηκε, οι φίλαθλοι του Παναιγιάλειου θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά μετά τον Τακίδη και τα υπόλοιπα νέα μεταγραφικά αποκτήματα στα δυο συνεχόμενα παιχνίδια που ακολουθούν στην Αβυθο με Ερμιονίδα και Μύκονο.

Παιχνίδια που «καίνε»

Στις πρώτες θέσεις μόνο η Κόρινθος και ο Αστέρας Βάρης αγωνίζονται εκτός έδρας με ΠΑΟ Βάρδας και Ελλάς Σύρου αντίστοιχα. Αυτό δεν σημαίνει ότι οι γηπεδούχοι έχουν από τώρα εξασφαλίσει τους βαθμούς της νίκης.

Στις τελευταίες θέσεις εκτός από το παιχνίδι ΑΟ Πυλίου – Μεσολόγγι, έχουμε και ένα ακόμα με αντιπάλους που βρίσκονται στη ζώνη υποβιβασμού. Συγκεκριμένα στα Μέγαρα θα παίξουν Βύζας – Ιάλυσος και αναμένεται σκληρή μάχη.

Υπάρχει ακόμα δρόμος για να αλλάξουν πράγματα στις βαθμολογικές θέσεις, αφού μόλις ξεκίνησε ο β΄ γύρος.

Με το ντέρμπι Ελλάς Σύρου – Αστέρας Βάρης ξεκινά η 19η αγωνιστική

Το πρώτο παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία της ερχόμενης 19ης αγωνιστικής θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο και είναι το ντέρμπι ανάμεσα στην Ελλάδα Σύρου και τον Αστέρα Βάρης. Αν και η ΕΠΟ είχε χθες Τετάρτη ορίσει το παιχνίδι για την Κυριακή στις 12:00 το μεσημέρι, το βράδυ έγινε αλλαγή και θα πραγματοποιηθεί μια μέρα νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 13:30 του Σαββάτου.

Νωρίτερα την Κυριακή στις 11:30 παίζουν ΑΟ Πυλίου – ΑΕ Μεσολογγίου. Στη ζώνη κινδύνου και οι δυο αντίπαλοι με την γηπεδούχο ομάδα της Κω να …σημαδεύει τη νίκη για να κερδίσει τους βαθμούς και ελπίδες για την παραμονή της.

Παναργειακός – ΑΕΡ Αφάντου στις 13:00 και Μύκονος – Μαρκό στις 13:45.

Για τις 15:00 είναι προγραμματισμένα όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr