background img
banner
banner

«Άνοιξε ο δρόμος» μεταξύ Αιγιάλειας και Κίνας!

ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΚΙΝΕΖΩΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ – «ΕΠΕΣΑΝ ΠΑΝΩ» ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ

Όταν πριν από περίπου είκοσι ημέρες αντιπροσωπεία Κινέζων από την πόλη Τσινάν πραγματοποίησαν επίσκεψη φιλίας στην περιοχή και μελλοντικής συνεργασίας με τον Δήμο Αιγιαλείας, κανείς δεν περίμενε ότι σε μικρό χρονικό διάστημα θα υπήρχε κι άλλη επίσκεψη. Ο δίαυλος επικοινωνίας φαίνεται πως αποφέρει καρπούς και την Πέμπτη 30 Μαΐου βρέθηκε στο Αίγιο κι άλλο ολιγομελές γκρουπ Κινέζων, αυτή τη φορά από τη Σαγκάη.

Οι συμπαθείς επισκέπτες βρέθηκαν στο Δημαρχείο, στην αγορά ενώ επισκέφθηκαν και το Παναγιωτοπουλέικο αρχοντικό. Μάλιστα, κατά την επίσκεψή τους στον Μητροπολιτικό Ναό Φανερωμένης Αιγίου… έπεσαν πάνω στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος μπήκε στον ναό όταν αφίχθηκε, για να προσκυνήσει.

Όπως ανέφερε στο Protionline.gr ο πρόεδρος της Κοινότητας Αιγίου Φάνης Ραμπαβίλας, ΄΄είναι η δεύτερη φορά μέσα στον μήνα που έχουμε επισκέπτες από την Κίνα, τους οποίους ξεναγήσαμε στο Αίγιο για μία ημέρα, έχοντας περάσει και από άλλες περιοχές της Πελοποννήσου.
Μάλιστα, δήλωσαν γοητευμένοι από το Αίγιο και έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις΄΄.

Εκτός του κ. Ραμπαβίλα, τους επισκέπτες ξενάγησαν ο εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα Τουρισμού Παναγιώτης Αγγελόπουλος και το μέλος της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης του δήμου Χρήστος Κανελλή, ο οποίος αποτελεί και τον συνδετικό κρίκο για να έρθουν στην περιοχή.

 


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr