background img
banner
banner

Ανοίγει τα χαρτιά της η διοίκηση του Παναιγιάλειου

ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΡΟΟΠΤΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΙΣ 19 ΤΡΕΧΟΝΤΟΣ

Αν δεν αλλάξει κάτι τις επόμενες μέρες, η Γενική Συνέλευση του Παναιγιάλειου θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στις 19 Μαΐου.

Μέχρι τότε η μελανόλευκη διοίκηση του Παναιγιάλειου προτιμά να τηρεί σιγή «ιχθύος» σε ότι αφορά τις αποφάσεις της για την αγωνιστική σεζόν που ακολουθεί.

Θα παραμείνει; Μάλλον λίγο δύσκολο αν και η ευχή των φιλάθλων της περιοχής μας είναι να τους δει και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο στο τιμόνι του Παναιγιάλειου.

Η αλήθεια είναι ότι δεν έτυχε της στήριξης που της αναλογούσε από κάθε κατεύθυνση, σύμφωνα με τις μεγάλες απαιτήσεις που είχε η Γ΄ Εθνική και ο 3ος όμιλος με τα ταξίδια στα νησιά. Πάντως ο Αιγιώτικος Σύλλογος κατάφερε έστω και δύσκολα να διατηρηθεί σε έναν πλήρη ανταγωνισμού όμιλο και να κοιτάζει τώρα με αγωνία την επόμενη μέρα. Τεράστια τα έξοδα, λίγα τα έσοδα, λίγη και η οικονομική στήριξη από την περιοχή μας.

Το δούναι και λαβείν λειτούργησε μόνο στο δούναι για την διοίκηση που κατέβαλλε μεγάλα κεφάλαια και προσπάθεια για να κρατήσει την ομάδα στην Εθνική κατηγορία. Αυτό μπορεί να αποτελέσει μια σοβαρή δικαιολογία, ώστε να ακουστεί αρνητική η διάθεση της διοίκησης να διευρύνει τη συνεργασία της με τον Παναιγιάλειο.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr