background img
banner
banner

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Επέστρεψαν σε ισοβαθμία οι «4» των play out

ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΒΥΘΟΣ – ΑΕ ΑΡΟΗΣ 2-1 ΚΑΙ ΑΠΟΛΛΩΝ – ΤΕΜΕΝΗ 0-6

Ισόβαθμα ξεκίνησαν τα μπαράζ παραμονής τα 4 σωματεία, και μετά την 2η αγωνιστική βρέθηκαν και πάλι με τους ίδιους βαθμούς, έχοντας από μια νίκη ο καθένας. Ο Απόλλων έχασε με διαφορά το παιχνίδι στην Ροδιά από τον Αστέρα Τέμενης 0-6 και μαζί έχασε ένα σημαντικό πλεονέκτημα για την παραμονή του στην κατηγορία. Η Αβυθος επέστρεψε δυνατά στο παιχνίδι μετά τη νίκη της 2-1 κόντρα στην ΑΕ Αρόης και θα πάει στην Τέμενη να τα παίξει όλα για όλα.

Αβυθος – ΑΕ Αρόης 2-1

Νίκη σημασίας για την Αβυθο που από το ξεκίνημα του αγώνα έδειξε ότι θέλει περισσότερο το παιχνίδι από την ΑΕ Αρόης. Από δυο φάσεις είχαν οι δυο αντίπαλοι πριν ανοίξει το σκορ στο 33΄ ο Ροδόπουλος, ύστερα από οργανωμένη επιθετική προσπάθεια που είχε τον Ευθυμίου να μεταβιβάζει στον Κουμπέτσο κι αυτός στον σκόρερ Ροδόπουλο. Λίγο αργότερα ο Κουμπέτσος με την επιμονή του κέρδισε την μπάλα από τον τερματοφύλακα Βασιλόπουλο και διαμόρφωσε το 2-0 στο 40΄. Η Αρόη έβγαλε αντίδραση στο τελευταίο πεντάλεπτο του ημιχρόνου, απειλώντας την εστία της Αβύθου με τις κεφαλιές των Ραυτόπουλου και Γιαννακόπουλου στο 41΄ και 43΄ αντίστοιχα. Η Αβυθος στην επανάληψη είχε φέρει το παιχνίδι στα μέτρα της και δημιούργησε την καλύτερη ευκαιρία στο 65΄ με τον Ευθυμίου, αλλά έδιωξε σε κόρνερ ο Βασιλόπουλος.

Η αποβολή του Χριστόπουλου έβαλε στο παιχνίδι την ΑΕ Αρόης

Εφιαλτικό το τελευταίο 20λεπτο για τους γηπεδούχους, αφού η αποβολή του Χρήστου Χριστόπουλου με 2η κίτρινη κάρτα στο 71΄ άλλαξε την ροή του αγώνα.
Με καλύτερη ψυχολογία οι παίκτες της Αρόης κράτησαν την κατοχή της μπάλας μέχρι το φινάλε, μειώνοντας στο 80΄ σε 1-2 με τον Μάλλιαρη και απειλώντας για την ισοφάριση.

Απόλλων Αιγίου – Αστέρας Τέμενης 0-6

Είχε τις ευκαιρίες να ανοίξει νωρίτερα από το 41΄ το σκορ ο Αστέρας Τέμενης, πρόλαβε όμως να σημειώσει δυο γκολ πριν τα αποδυτήρια. Στο 41΄ ο Γιαννόπουλος και στο 45΄ ο Μαυρούλιας έδωσαν προβάδισμα ασφαλείας στην ομάδα του Αντώνη Μπάλα, που δεν επαναπαύτηκε. Ακολούθησε στο 58΄ το 0-3 από τον Μαρή που διαμόρφωσε και στο 78΄ το 0-5.
Ενδιάμεσα ήταν ο Π. Κουτρουμπίνας για το 0-4 στο 70΄ και στο 82΄ ο Ντοντάι εκτόξευσε την διαφορά στο 0-6.

Απόλλων: Πετρόπουλος, Παπασούλης, Παλαιολογόπουλος, Χίλα, Τρακαδάς, Κεφαλωνίτης, Ντόγια (70΄ Λαμπρόπουλος), Λαμπίρης, Λαλιώτης, Μετζάι (70΄ Καρατζάς), Θεοδωρόπουλος
Αστέρας: Μπαλαφούτης, Λελούδας, Γκιόκα (65΄ Μανίκας), Θεοδωρόπουλος, Οικονομόπουλος, Βαγγελάτος, Μαρής, Μαυρούλιας (65΄ Νικολακόπουλος), Γιαννόπουλος (85΄ Ντοντάι), Τάφα (85΄ Σ. Κουτρουμπίνας), Π. Κουτρουμπίνας

2η αγωνιστική

Απόλλων – Αστέρας Τεμ. 0-6
41΄ Γιαννόπουλος, 45΄ Μαυρούλιας, 58΄ 78΄ Μαρής, 70΄ Π. Κουτρουμπίνας, 82΄ Ντοντάι.
Αβυθος – ΑΕ Αρόης 2-1
33΄ Ροδόπουλος, 40΄ Κουμπέτσος – 80΄ Μάλλιαρης. Κόκκινη 71΄ Χριστόπουλος


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr