background img
banner
banner

Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Παίζουν τώρα στις Καμάρες την άνοδο

ΝΙΚΗΣΑΝ ΑΧΙΛΛΕΑΣ (3-0 ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ) ΚΑΙ ΗΡΑΚΛΗΣ (2-1 ΤΗΝ ΑΕ ΑΙΓΙΟΥ)

Ο Ηρακλής στις καθυστερήσεις κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της ΑΕ Αιγίου και να πάρει τη νίκη με 2-1, ύστερα από τις δυο ήττες που είχε γνωρίσει στο πρωτάθλημα από το Αιγιώτικο Σωματείο. Ο Αχιλλέας δεν συνάντησε προβλήματα στο Ρίο. Πήρε την καθαρή νίκη 3-0 από την Πάτρα 2005 και ετοιμάζεται για το φινάλε στις Καμάρες απέναντι στον Ηρακλή Πατρών, σε ένα παιχνίδι που θα κρίνει την άνοδο στην Α΄ κατηγορία. Διαιτητές από την Κορινθία στο γήπεδο του Ρίου, ύστερα από την τιμωρία της Πάτρας 2005 από τον Σύνδεσμο Διαιτητών Αχαΐας.

Πάτρα 2005 – Αχιλλέας Καμαρών 0-3

Καλύτερος στο γήπεδο του Ρίου ο Αχιλλέας Καμαρών είχε το γρήγορο γκολ με το σουτ εκτός περιοχής του Καρέλα στο 10΄ ενώ πολύ ωραίο σε συνδυασμό και προσποίηση ήταν το γκολ του Μπούρδου στο 40΄ που έκλεισε το ημίχρονο με την ομάδα των Καμαρών προηγούμενη 2-0. Η Πάτρα 2005 έχασε πέναλτι για να μειώσει το σκορ στο 67΄ με τον Δήμα να αποκρούεται από τον Γκόντα. Φάση που έβαλε σε εγρήγορση τον Αχιλλέα για την εξασφάλιση της νίκης, που διαμορφώθηκε γρήγορα 3-0 από τον Ραμαντάνη με πλασέ εντός περιοχής στο 70΄.
Αχιλλέας: Γκόντας, Μούκας (90΄ Πέττας), Κανάγιας (85΄ Μπαλαφούτης), Σπανός, Ασημακόπουλος, Τσίρος, Πέτσι, Ραμαντάνης (87’ Ντακούλιας), Μπούρδος, Καρέλας, Χίσα.

Ηρακλής Π. – ΑΕ Αιγίου 2-1

Σπουδαία νίκη 2-1 για τον Ηρακλή στις καθυστερήσεις σε βάρος της ΑΕ Αιγίου, που τον φέρνουν τώρα στις Καμάρες απέναντι στον Αχιλλέα, να διεκδικεί εκτός από τη νίκη και την ισοπαλία.
Ο Ανδρέου στο 20΄ έδωσε το προβάδισμα 1-0 για τους γηπεδούχους, που το διατήρησαν μέχρι το 60΄ όταν ο Μπάσα έφερε το παιχνίδι στα ίσα 1-1. Στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μπρίνιας σημείωσε το νικητήριο γκολ στην Αγυιά για τον Ηρακλή, το οποίο πανηγυρίστηκε έξαλλα για τη σημασία του. Αξίζει να σημειωθούν οι δυο μεγάλες ευκαιρίες της ΑΕ Αιγίου για να κλέψει τη νίκη πριν δεχτεί το γκολ, με τους Μπάσα και Σάντρι Αϊντίν.
ΑΕ Αιγίου: Φιλιππόπουλος, Γκιζέλης (46΄ Λάμκα), Τσεκούρας (80΄ Κωστόπουλος), Γεωργακόπουλος, Κωσταρίδης, Αλεξόπουλος, Γκραικιώτης, Καπετσώνης, Σανδραβέλης (85΄ Μούζος), Α. Αϊντίν, Μπάσα.

2η αγωνιστική

– Τα αποτελέσματα
Ηρακλής – ΑΕ Αιγίου 2-1
20΄ Ανδρέου, 95΄ Μπρίνιας – 60΄ Μπάσα
Πάτρα 2005 – Αχιλλέας 0-3
10΄ Καρέλας, 40΄ Μπούρδος, 70΄ Ραμαντάνης


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr