background img
banner
banner

Γ΄ΕΘΝΙΚΗ: Παρά τις αντιξοότητες παρέμεινε στην κατηγορία

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΓΙΑ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΑΣΧΑ

Με την αναγκαία αποφόρτιση στους μελανόλευκους που αγωνίστηκαν και νίκησαν 4-3 στα Φιλιατρά για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, ολοκληρώθηκαν οι φετινές υποχρεώσεις των ποδοσφαιριστών.

Η νίκη της προτελευταίας αγωνιστικής 3-1 σε βάρος της Κορίνθου είχε αποτινάξει το άγχος από τις πλάτες ομάδας, διοίκησης και φιλάθλων, όταν εξασφαλίστηκε η παραμονή στην Γ΄ Εθνική κατηγορία.

Αυτός ήταν και ο πρωταρχικός στόχος άσχετα αν το «φλερτάρισμα» της ομάδας στις πρώτες θέσεις για ένα αρκετό χρονικό διάστημα, πρόσθεσε άλλες σκέψεις που έθεσαν αρκετά ψηλότερα το ταβάνι και τις ορέξεις.

Νεοφώτιστος στην κατηγορία ο Παναιγιάλειος, χωρίς το γήπεδό του, με πολλά νέα πρόσωπα από το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα στην Γ΄ Εθνική και με αρκετά άλλα «χωρίς», δεν βρισκόταν στην κατάλληλη χρονική στιγμή για να έχει κατά νου την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Μια τέτοια απαίτηση προϋποθέτει πάρα πολλά που ναι μεν είναι λίγο – πολύ γνωστά, όμως δεν μπαίνουν τουλάχιστον σε πράξη και σε πρόγραμμα ανάπτυξης.
Αναμένεται τώρα η απόφαση των διοικούντων για το αν θα εξακολουθήσουν ή όχι να κρατούν το τιμόνι της ομάδας, σε μια δύσκολη και πολυέξοδη κατηγορία και τον επιχειρηματικό κόσμο να έχει αφήσει την πορεία του Παναιγιάλειου στην τύχη της.

Οι πρωταθλητές των ομίλων της Γ΄ Εθνικής

Φινάλε στα πρωταθλήματα των τεσσάρων ομίλων της Γ΄ Εθνικής με τους πρωτοπόρους να πανηγυρίζουν την άνοδό τους στην Super League 2.
Από τον 1ο όμιλο το πρωτάθλημα κατέκτησε η Καβάλα, από τον 2ο ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου (Πιερίας), από τον 3ο ο Παναργειακός και από τον 4ο ο Πανιώνιος.

Ιστορικές ομάδες «έπεσαν» στα τοπικά πρωταθλήματα

Για μια ακόμα σεζόν είδαμε σωματεία που έχουν γράψει ιστορία στο διάβα των πρωταθλημάτων, να υποβιβάζονται στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα.
Ονόματα όπως η Δόξα Δράμας για πρώτη φορά στην ιστορία της, Βέροια, Εορδαϊκός, Καστοριά, Πανελευσινιακός, Βύζας, Απόλλων Σμύρνης, Φωστήρας….

Τα μπαράζ παραμονής

Οι τέσσερις ομάδες που ολοκλήρωσαν το πρωτάθλημα στην 11η θέση, θα παίξουν βάσει προκήρυξης μπαράζ παραμονής.

Αντίπαλοι από τον 1ο και 2ο όμιλο θα είναι: Η Νίκη Ευκαρπίας με τον Αστέρα Πετριτή (Κέρκυρας). Το παράξενο με αυτό το παιχνίδι είναι ότι η ομάδα της Ευκαρπίας δήλωσε εκ των προτέρων πως άσχετα με το αποτέλεσμα, αυτή τη νέα σεζόν θα αγωνιστεί στα τοπικά πρωταθλήματα Μακεδονίας.

Η ανακοίνωση: «Μετά και το πέρας του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής κατηγορίας, η Νίκη Ευκαρπίας αφού λάβει μέρος και στα μπαράζ όπου θα αγωνιστεί για την φανέλα και την ιστορία της, ενημερώνει άπαντες ότι από του χρόνου ανεξαρτήτως αποτελέσματος του αγώνα μπαράζ, ΔΕΝ θα συνεχίσει στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής. Θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΜ.
Από τον 4ο όμιλο η Προοδευτική νίκησε τον Φωστήρα και ισοβάθμησε με τον Ελλοπιακό, με την ομάδα της Βοιωτίας να είναι καλύτερη. Οπότε η Προοδευτική θα έρθει αντιμέτωπη με την ΑΕΡ ΑΦάντου από τον δικό μας 3ο όμιλο.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr