background img
banner
banner

Γενική συνέλευση στον Πολιτιστικό Σύλλογο Τέμενης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΕΚΛΟΓΩΝ

Ο πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Τέμενης «Η Ένωση», καλούν τα μέλη του σε γενική συνέλευση που ορίζεται ως πρώτη ημερομηνία η προσεχής Κυριακή 26 Μαΐου και ώρα 10.30π.μ., στην αίθουσα του Συλλόγου.

Τα θέματα είναι: Διοικητικός Απολογισμός, Οικονομικός Απολογισμός, ανακοίνωση ημερομηνίας εκλογών, απολογισμός δράσεων. Σε περίπτωση μη απαρτίας, θα πραγματοποιηθεί οριστική ενική συνέλευση την Κυριακή 2 Ιουνίου την ίδια ώρα, τον ίδιο χώρο, με τα παρόντα μέλη.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Αλέξης Σωτηρόπουλος, μέσω του Protionline.gr απηύθυνε κάλεσμα συμμετοχής προς τα μέλη του Συλλόγου, επισημαίνοντας: ΄΄Καλούμε όλους τους φίλους συγχωριανούς –μέλη του Συλλόγου μας, να παραστούν στη γενική συνέλευση προκειμένου να ενημερωθούν για τα πεπραγμένα και τη δράση της «Ένωσης». Μέσα από τον απολογισμό δράσης και κυρίως μέσα από συζήτηση και συνεργασία, μπορούν να προκριθούν ιδέες για τη μελλοντική δράση του Συλλόγου μας, άρα είμαστε όλοι απαραίτητοι. Επιπλέον, στην ίδια γενική συνέλευση θα ορίσουμε τις διαδικασίες για τη διεξαγωγή εκλογών΄΄.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr