background img
banner
banner

Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Παρέμεινε στην κατηγορία η Φλόγα Ροδιάς

ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ «ΠΑΡΕΑ» ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΑΡΑΖ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ

Ολοκληρώθηκαν τα play off στην Γ΄ κατηγορία με την προσπάθεια της Φλόγας Ροδιάς (φωτο) για την άνοδο να συνοδεύεται με αποτυχία.

Παρά την πολύ καλή πορεία που είχε σε ολόκληρη την διάρκεια του πρωταθλήματος η Φλόγα, δεν τα πήγε καλά στα μπαράζ ανόδου. Χαρακτηριστικό ότι δεν κατάφερε στα τρία εκτός έδρας να πάρει ούτε μια ισοπαλία και μοιραία κατέληξε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Στο τελευταίο της παιχνίδι η ομάδα της Ροδιάς έχασε στο γήπεδο του Ρίου 2-3 από την Φλόγα Κ. Καστριτσίου αν και σημείωσε δυο γκολ με τον Ακη Κατσαούνη.

Στο άλλο παιχνίδι έπαιξαν τα δυο σωματεία που κατέκτησαν την άνοδο στην Β΄ κατηγορία. Το Ζαβλάνι πήρε την εκτός έδρας νίκη από την Αργυρά 2-1, συγκεντρώνοντας συνολικά 4 νίκες και 2 ισοπαλίες στην σειρά των έξι αγώνων μπαράζ.

Η Αργυρά που είχε υποχρεώσει την Φλόγα Ροδιάς σε δυο ήττες σε ολόκληρη την διάρκεια του πρωταθλήματος, επανέλαβε το ίδιο και στα μπαράζ στις δυο από τις τρεις νίκες που είχε συνολικά, ενώ στα άλλα αποτελέσματα είχε μια ισοπαλία και δυο ήττες.

6η αγωνιστική play off
Αργυρά – Ζαβλάνι 1-2
56΄ Κ. Ασημακόπουλος – 38΄ Ασημακόπουλος, 71΄ Μπακούρος
Φλόγα Κ.Κ.- Φλόγα Ροδιάς 3-2
27΄ Παρασκευόπουλος, 30΄ 40΄ Ζαφειρόπουλος – 37΄ 81΄ Κατσαούνης


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr